ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 February, 2024 - 20:06

Categories: 

Ξέσπασε στον ΟΦΗ ένας καταιγιστικός Ολυμπιακός παρουσία του Μεντιλίμπαρ!

Ένας ορεξάτος Ολυμπιακός με την… αύρα του νέου του προπονητή Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ- ο οποίος είδε την ομάδα από κοντά- «κατάπιε» τον ΟΦΗ τον οποίο νίκησε εύκολα με 4-0 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και πάει με την κατάλληλη ψυχολογία για την πρώτη «μάχη» με την Φερεντσβάρος στο Conference LeagueΠολυφωνία στο σκοράρισμα για τους Πειραιώτες, με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (Μασούρας 4’, Ελ Κααμπί 10’, Ποντένσε 34’, Φορτούνης 58’), έχοντας τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, υπηρεσιακό προπονητή.

 
 

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον ΟΦΗ με υπηρεσιακό τεχνικό τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο και στην ενδεκάδα βρέθηκαν ξανά οι Ποντένσε, Μπιανκόν, Ελ Κααμπί και Φορτούνη. Πιο συγκεκριμένα, ο Πασχαλάκης βρέθηκε κάτω από την εστία, με τους Κάρμο και Μπιανκόν μπροστά του και τους Ροντινέι - Ορτέγκα στα άκρα. Οι Τσικίνιο και Έσε αγωνίστηκε στον άξονα, με τον Φορτούνη μπροστά τους. Ο Ποντένσε, με τον Μασούρα ήταν στα «φτερά» και ο Ελ Κααμπί στην κορυφή.

To πρώτο ημίχρονο

Σε ένα παιχνίδι… ειδικών συνθηκών. Σε μια αναμέτρηση… μεταβατική. Καθώς στον πάγκο κάθισε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος και ο Λουίς Μεντιλίμπαρ παρακολούθησε το ματς από την σουίτα του «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα απίθανο πρώτο δεκάλεπτο πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Αρχικά στο 6’, ο Ποντένσε έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, ο Μπάουμαν βγήκε από την εστία του για να απομακρύνει τη μπάλα, αλλά εκείνη βρήκε πάνω στον Μασούρα και πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα. Στη συνέχεια ο διεθνής εξτρέμ είχε εύκολο έργο να την σπρώξει στο βάθος της εστίας του ΟΦΗ για το 1-0, αφιερώνοντας το τέρμα στα θύματα της Θύρας 7. Τέσσερα λεπτά μετά, ν Φορτούνη να κερδίζει τις κόντρες και να μπαίνει στην περιοχή. Ο αρχηγός έβγαλε την μπαλιά, ο Γκλάζερ δεν μπόρεσε να διώξει ο Ελ Κααμπί από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 2-0. Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες πίεσαν περισσότερο και είχαν στο μισό γήπεδο τον ΟΦΗ, δημιουργώντας πάρα πολλές ευκαιρίες. Φορτούνης, Ροντινέι, Μασούρας και Ποντένσε είχαν μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι των Πειραιωτών. Στο 33’, ο Θρύλος βρήκε και τρίτο γκολ με τον Ποντένσε. Λάθος γύρισμα του Γκαγέγος, ο Πορτογάλος πήρε την μπάλα, πάτησε στην περιοχή, ντρίμπλαρε τον Γιαννούλη και σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Έξι λεπτά μετά, μετά την εκτέλεση κόρνερ η μπάλα μπήκε στην περιοχή του ΟΦΗ, ο Κάρμο πετάχτηκε στην πορεία της και με δυνατό αριστερό σουτ την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι Πειραιώτες συνέχισαν σε υψηλό τέμπο και δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 3-0.

 

Ο Ολυμπιακός ήταν ξεκάθαρα ανώτερος και στο δεύτερο ημίχρονο και δεν αντιμετώπισε κάποια αντίσταση από τους Κρητικούς. Στο 58’, βρήκε και τέταρτο τέρμα, το οποίο από δημιουργία έως την εκτέλεση του ήταν φοβερό. Καταπληκτική μπαλιά του Τσικίνιο για τον Φορτούνη, ο οποίος πλάσαρε τον Μπάουμαν στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ του ΟΦΗ για να κάνει το 4-0. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Ελ Κααμπί άφησε τη θέση του στον Γιόβετιτς στην κορυφή και ο Φορτούνης αντικαταστάθηκε από τον Καμπράλ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του. 

Ολυμπιακός (Σ. Συλαϊδόπουλος): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε (71’ Ιμπόρα), Τσικίνιο, Φορτούνης (61’ Καμπράλ), Μασούρας (77’ Ναβάρο), Ποντένσε (46’ Αλεξανδρόπουλος), Ελ Κααμπί (61’ Γιόβετιτς)




ΟΦΗ (Π. Μελ): Μπάουμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης (46’ Θοράρινσον), Αμπάντα, Γκλάζερ, Γκαγέγκος (46’ Μοσκέρα), Μπάκιτς, Μπάκου (81’ Ριέρα), Ισέκα (62’ Λουίς Φελίπε), Αποστολάκης (62’ Χιμένεθ)

Ομάδα: