ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 April, 2024 - 20:39

Categories: 

Ξέσπασμα Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού!»

Με τον Μάριους Γκριγκόνις να βάζει 23 πόντους και μεγάλα σουτ, ο Παναθηναϊκός AKTOR επιβίωσε στο «θρίλερ» της Ρόδου κόντρα στον τρομερό Κολοσσό, νικώντας με 79-74.

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος μετά την αναμέτρηση και ξέσπασε στην κάμερα της ΕΡΤ κατά των παικτών του για την εμφάνισή τους, μιλώντας συγκεκριμένα για τον Λούκα Βιλντόσα.

Μάλιστα, ο Τούρκος τεχνικός συνέχισε το ξέσπασμά του και στη συνέντευξη Τύπου, όπου μίλησε για παίκτες που δεν αξίζουν να φορούν την πράσινη φανέλα. «Τραγικό παιχνίδι. Κάποιοι παίκτες δεν αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αν παίξουμε έτσι, νομίζοντας πως είμαστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη, θα χάσουμε ό,τι χτίζουμε 7 μήνες. Σήμερα παίξαμε τραγικό μπάσκετ», ανέφερε συγκεκριμένα ο Αταμάν.

Θυμίζουμε πως στην κάμερα της ΕΡΤ, νωρίτερα, ο προπονητής των «πρασίνων» είχε αναφέρει τα εξής: «Έπρεπε να παλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται. Ήταν απαράδεκτη εμφάνιση, απαίσιο παιχνίδι Ο Παναθηναϊκός νίκησε χάρη στην τύχη στο τέλος. Πρέπει να κάνω παράπονα για ορισμένους παίκτες, όπως ο Βιλντόσα.

Έδειξε ότι δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στην EuroLeague με τέτοια εμφάνιση. Επίσης η απόδοση του Μήτογλου έχει πέσει. Όποιος νομίζει ότι η χρονιά έχει τελειώσει σε Ελλάδα και EuroLeague είναι γελασμένος. Αν παίξουμε έτσι με την Άλμπα, θα χάσουμε ολόκληρη τη χρονιά».

 

Ομάδα: