ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 June, 2024 - 17:52

Categories: 

Οζντόεφ: «Η σκέψη μου είναι στον ΠΑΟΚ, να γράψουμε ιστορία!»

 

Συνέντευξη στο «Sport24.ru» της πατρίδας του έδωσε ο Μαγκομέντ Οζντόεφ. Ο μέσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο δέσιμό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και στη φιλοδοξία του να παίξει μαζί της στο Champions League.

Παράλληλα, ο Ρώσος χαφ μίλησε για τη συνεργασία του με τον Αντρέα Πίρλο στη Φατίχ Καραγκιουμρούκ, για το πώς έγινε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή σε ομάδα της πατρίδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 

Για το αν έχει σκοπό να επιστρέψει στη Ρωσία: «Η σκέψη μου είναι στον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος με υπολογίζει. Την περασμένη σεζόν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και τώρα θέλουμε να γράψουμε ιστορία και να μπούμε στον όμιλο του Champions League. Αλλά, καταλαβαίνετε, όλα μπορούν να συμβούν στη ζωή».

Για τη συνεργασία του με τον Αντρέα Πίρλο στη Φατίχ Καραγκιουμρούκ: «Πήγα εκεί για να δουλέψω με έναν συγκεκριμένο προπονητή. Εξεπλάγην που ο Αντρέα Πίρλο και εγώ, δεν τελειώσαμε καν το πρωτάθλημα, έφυγε τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος. Μίλησα μαζί του και τον ρώτησα γιατί αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του. Πριν υπογράψω το συμβόλαιο, είπα απευθείας στη διοίκηση του συλλόγου: 'Αν φύγει ο προπονητής, θα φύγω κι εγώ'. Ο Πίρλο είναι ένας πολύ φιλόδοξος προπονητής. Οταν πετυχαίνεις το καλύτερο αποτέλεσμα στην ιστορία του συλλόγου, θέλεις στήριξη από τη διοίκηση, καλές μεταγραφές για να πας ακόμη καλύτερα. Ηταν σημαντικό για εκείνον να προχωρήσει, αλλά ο ρυθμός ανάπτυξης της Καραγκιουμρούκ μάλλον δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του».

Για το πώς έγινε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Συζητήσαμε (σ.σ. με την Φατίχ) τους όρους της αποχώρησής μου και αποφασίσαμε να γίνουν κάποιες αλλαγές στις αρχικές συμφωνίες. Φυσικά, είχε αντίκτυπο και στο οικονομικό κομμάτι, αλλά χαίρομαι που όλα λειτούργησαν καλά και μπόρεσα να μετακομίσω στον ΠΑΟΚ. Πριν από τον ΠΑΟΚ, παρεμπιπτόντως, με ήθελε η Φενέρμπαχτσε.Οι άνθρωποι του συλλόγου τηλεφώνησαν ακόμη και στη Ρωσία και έμαθαν για μένα. Αλλά αποδείχθηκε ότι η Καραγκιουμρούκ ανέβασε τις απαιτήσεις και η Φενέρμπαχτσε δεν ήθελε να δώσει τόσα χρήματα. Είναι καλό που ανέλαβα εγώ το μεγαλύτερο μέρος των διαπραγματεύσεων για να πάω στον ΠΑΟΚ».

 

Ομάδα: