ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

10 July, 2024 - 00:45

Categories: 

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που θα πάνε στο Παρίσι, η τηλεθέαση των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 και νέα σειρά στο Novacinema!

Πολυμελής θα είναι η αποστολή της ΕΡΤ που θα καλύψει τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Όπως αναφέραμε τις προηγούμενες μέρες, μαζί με τους δημοσιογράφους θα βρεθούν στην αποστολή σκηνοθέτες, διευθυντές παραγωγής, εικονολήπτες κλπ για να μεταφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά την αποστολή των δημοσιογράφων που θα πάνε στο Παρίσι, επικεφαλήε θα είναι ο Προϊστάμενος του Αθλητικού τμήματος Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Από εκεί και πέρα, την αποστολή απαρτίζουν και οι Β. Ιωάννου, Νίκος Γκομόλης, Ηλίας Χριστογιαννόπουλος, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Απόστολος Τριανταφύλλου, Μαρία Γκίκα, Παναγιώτης Μπότσας, Μιχάλης Μανουηλίδης, Χρήστος Σαράντος, Περικλής Μακρής, Γρηγόρης Τάτσης, Έλενα Μπουζαλά, Κατερίνα Αναστασοπούλου, Βίκυ Σπύρου, Κώστας Χαλβατσιώτης και ο Στέλιος Σωτηρόπουλος που θα βρίσκεται στην Μασσαλία για την ιστιοπλοία.

Από την ΕΡΤ 3, στην αποστολή της ΕΡΤ βρίσκονται η Ευγενία Γήττα και ο Άκης Ιωακείμογλου.

MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ: Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης

 

 

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ επέστρεψαν για πέμπτη συνεχή χρονιά αποκλειστικά στο MEGA, την Κυριακή 7 Ιουλίου, με ένα μοναδικό τηλεοπτικό show που παρακολούθησαν χιλιάδες τηλεθεατές αποδεικνύοντας και αυτήν τη χρονιά την αγάπη του κοινού για τον μεγαλύτερο και πιο διαχρονικό μουσικό θεσμό στην Ελλάδα.

 

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ πραγματοποιήθηκαν για 21η χρονιά καταγράφοντας και φέτος υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, έφεραν ποσοστό 14,9% στο δυναμικό κοινό 18-54, που έφτασε το 20,1% κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, κάνοντας το μουσικό show το #1 τηλεοπτικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα για το συγκεκριμένο ηλικιακό group, στη βραδινή ζώνη. Το κοινό 15-34 επέλεξε το show για την ψυχαγωγία του σε ποσοστό 23%, που έφτασε μέχρι και το 36% κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.

 

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ ήταν την ημέρα της προβολής τους, στη βραδινή ζώνη, το ψυχαγωγικό πρόγραμμα που επέλεξαν και οι ηλικίες 15-44, με το γυναικείο κοινό να το επιλέγει σε ποσοστό 18,3% που έφτασε μέχρι και 23,3% κατά τη μετάδοση.

 

Επιπλέον, το ηλικιακό group 25-44 σημείωσε συνολικό ποσοστό 15,9% πετυχαίνοντας την υψηλότερη τηλεθέαση σε σχέση με τα ψυχαγωγικά προγράμματα των υπόλοιπων καναλιών την ίδια ώρα. To γυναικείο κοινό του ηλικιακού group έφερε το show στην πρώτη θέση με 17,7 % που έφτασε 24,8% κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, ενώ το αντρικό κοινό το επέλεξε σε ποσοστό 14,1 % που έφτασε το 23,7%.

 

Και αυτήν τη χρονιά, το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε για την ψυχαγωγία του τη μεγαλύτερη μουσική γιορτή της χώρας, τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ, και παρακολούθησε μέσα από τη συχνότητα του MEGA τους μεγάλους νικητές της ελληνικής μουσικής σκηνής και ένα εντυπωσιακό viral show με τα πιο ανατρεπτικά acts!

Στην μικρή και στην μεγάλη...ΤV!

Η νέα συναρπαστική σειρά θρίλερ «Insomnia» κόβει την ανάσα στο Novacinema!

Aγωνία, καθηλωτικές στιγμές και αδρεναλίνη. υπόσχεται η νέα σειρά θρίλερ «Insomnia» στο αγαπημένο κανάλι των σειρών, το Novacinema4!  

 

Από την Παρασκευή 12 Ιουλίου και κάθε Παρασκευή στις 22:00 στο Novacinema4 η νέα σειρά με τους Vicky McClure, Tom Cullen, Leanne Best έρχεται να συναρπάσει τους λάτρεις των σειρών. Μερικές εβδομάδες πριν από τα 40ά γενέθλιά της, η Έμα σταματά να κοιμάται, ακριβώς όπως είχε κάνει η μητέρα της ακριβώς πριν υποστεί μια βίαιη ψυχωτική κρίση, τη νύχτα των δικών της 40ών γενεθλίων.

 

Παράλληλα, συνεχίζονται στο Novacinema4 οι σειρές «Minx season 2», «Son of a Critch Season 3», «Allegiance», «The Irrational» και «Red Eye».

Απόλαυσε τη σειρά στο Novacinema4 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

 

-Δίκαιος ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για το Παρίσι τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ (Χαικάλης, Μπακόπουλος, Νικολάου, Κολλίντζας, Τραπεζανίδης, Μπλέτσος), που βρέθηκαν στα γήπεδα της Γερμανίας για την κάλυψη του Euro 2024, ώστε να μοιραστούν σε περισσότερους οι διοργανώσεις...

-Πάντως, οι συγκεκριμένοι, μαζί και με άλλους όπως είναι μεταξύ άλλων, πχ οι Γιάννης Νάτου, Μίλτος Θεοδοσίου, Νίκος Παγιοτέλης, θα κάνουν μεταδόσεις από τα στούντιο της ΕΡΤ...

-Οι συνεργάτες του Postgame.gr Μάνος Παντελίδης (να ζήσετε μαζί με την Γιούλη μετά και τον θρησκευτικό σας γάμο) και τον Παναγιώτη Αναστόπουλο, ανήκουν, παράλληλα και στο δυναμικό του ραδιοφωνικού σταθμού ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΟΡ 94.3...

-Για 37η χρονιά θα συνεχίσει την "Δίκη" ο Κυριάκος Θωμαίδης, και την φετινή σεζόν στο OPEN, από 19/08/24 στις 21.00 στο υβριδικό κανάλι και μετά τα μεσάνυκτα στο OPEN...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ .Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com