ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

24 July, 2024 - 01:20

Categories: 

Οι ευρωπαϊκές μάχες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ, επαφές ΕΣΑΚΕ - ΟΧΕ με ΕΡΤ και το C.L μένει...MEGA!

Οι «μάχες» της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού για τον 2ο προκριματικό γύρο των UEFA Conference League και UEFA Europa League αντίστοιχα, ξεκινούν αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT  θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις με απευθείας συνδέσεις από τους αγωνιστικούς χώρους και πλήρες ρεπορτάζ από τα δύο παιχνίδια.

 

 

 

Την Τετάρτη 24/7 η «Ένωση» θα υποδεχθεί την Ίντερ Εσκάλδες, δευτεραθλήτρια και κυπελλούχο της Ανδόρας, η οποία στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Βελέζ Μόσταρ με συνολικό σκορ 6-2. Ο αγώνας θα κάνει σέντρα στις 21.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 1HD.

 

 

 

Μία μέρα μετά (Πέμπτη 25/7), το «Τριφύλλι» θα φιλοξενήσει την Μπότεφ Πλόβντιβ, την κυπελλούχο Βουλγαρίας, η οποία έρχεται μετά από την πρόκριση κόντρα στη Μάριμπορ με συνολικό σκορ 4-3. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21.00 με προορισμό το COSMOTE SPORT 1HD.

 

 

 

Οι δύο αγώνες θα πλαισιωθούν από pre και postgame εκπομπές με τον Στέφανο Αβραμίδη στην παρουσίαση. Οι εκπομπές θα ξεκινούν στις 20.00 και θα επιστρέφουν στις 23.05 (24 & 25/7, COSMOTE SPORT 1HD), μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις με πλούσιο ρεπορτάζ, ανάλυση και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα δύο παιχνίδια.

 

 

 

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων:

 

 

 

UEFA Conference League (2ος Προκριματικός Γύρος, 1η Αγωνιστική)

 

 

 

Εκπομπή «Pregame ΑΕΚ-Ίντερ Εσκάλδες» (Τετάρτη 24/7, 20.00, COSMOTE SPORT 1HD & YouTube COSMOTE TV) Παρουσίαση: Β. Σαμπράκος

 

ΑΕΚ-Ίντερ Εσκάλδες (Τετάρτη 24/7, 21.00, COSMOTE SPORT 1HD) Περ: M. Tσόχος

 

Εκπομπή «Postgame ΑΕΚ-Ίντερ Εσκάλδες» (Τετάρτη 24/7, 23.05, COSMOTE SPORT 1HD)  Παρ: Β. Σαμπράκος

 

 

 

UEFA Europa League (2ος Προκριματικός Γύρος, 1η Αγωνιστική)

 

 

 

Εκπομπή «Pregame Παναθηναϊκός-Μπότεφ Πλόβντιβ» (Πέμπτη 25/7, 20.00, COSMOTE SPORT 1HD & YouTube COSMOTE TV) Παρουσίαση: Β. Σαμπράκος

 

Παναθηναϊκός-Μπότεφ Πλόβντιβ (Πέμπτη 25/7, 21.00, COSMOTE SPORT 1HD) Περ. Κ. Ψάρρας

 

Εκπομπή «Postgame Παναθηναϊκός-Μπότεφ Πλόβντιβ» (Πέμπτη 25/7, 23.05, COSMOTE SPORT 1HD) Παρουσίαση: Β. Σαμπράκος

 

 

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπάνια Λούκα για τον Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League αποκλειστικά στο Novasports!

 

Η προσπάθεια του πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ για διάκριση στο UEFA Champions League ξεκινάει αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 20:30 θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime τον πρώτο αγώνα του «Δικέφαλου» του Βορρά κόντρα στη Μπάνια Λούκα για τον Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

 

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βάζει το ευρωπαϊκό της κοστούμι και μπροστά στους φιλάθλους της θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη βοσνιακή Μπάνια Λούκα για πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

 

Το Novasports θα βάλει τους συνδρομητές στο κλίμα του αγώνα από τις 20:00 με το Pre-Game Show σε παρουσίαση του Ισίδωρου Πρίντεζη, για να ακολουθήσει στις 20:30 η μετάδοση σε περιγραφή επίσης του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη, ενώ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει το Post-Game Show με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

 

UEFA Champions League: Συμφωνία ανανέωσης 3 ετών με την Alter Ego Media

 

To MΕGA, το μεγαλύτερο σε τηλεθέαση τηλεοπτικό κανάλι που ανήκει στην Alter Ego Media, ανανέωσε για 3 χρόνια την σύμβαση για τα δικαιώματα του UEFA Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου. Η αγωνιστική δράση ξεκινά να προβάλλεται την Τετάρτη 14 Αυγούστου με την ελεύθερη μετάδοση του UEFA Super Cup ανάμεσα στην τροπαιούχο του UEFA Champions League Ρεάλ Μαδρίτης, και την κάτοχο του UEFA Europa League Αταλάντα.

 

Η έμπειρη αθλητική ομάδα του MEGA αναλαμβάνει να καθοδηγήσει τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς στο ανανεωμένο UEFA Champions League. Περισσότερες ομάδες, δυνατές αναμετρήσεις από την πρώτη φάση της διοργάνωσης και πλούσιο θέαμα αναμένονται στη μικρή οθόνη, από τον Αύγουστο.

 

Το MEGA θα συνεχίσει να μεταδίδει τον κορυφαίο αγώνα κάθε Τετάρτη, από την φάση των play-offs μέχρι τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League για τουλάχιστον τρεις ακόμη ποδοσφαιρικές σεζόν. Οι έμπειροι δημοσιογράφοι του MEGA θα μεταφέρουν τον παλμό με ειδικές Pre-Game και Post-Game εκπομπές, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων.

 

Εμπεριστατωμένες αναλύσεις, ζωντανές συνδέσεις με τα ευρωπαϊκά γήπεδα και πλούσιο ρεπορτάζ με όλα τα τελευταία νέα του UEFA Champions League φέρουν τη σφραγίδα του MEGA και την επόμενη τριετία.

Επιπλέον, η Alter Ego Media προσφέρει στους λάτρεις της κορυφαίας διοργάνωσης τη δυνατότητα πρόσβασης στο περιεχόμενο του UCL Magazine με τον σχεδιασμό νέας ειδικής ενότητας στο μεγαλύτερο portal της χώρας in.gr.

 

 

EON Sports Mode: τριπλή αύξηση χρήσης κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου EURO 2024

 

 

Η  υπηρεσία EON Sports Mode, η αθλητική λειτουργία της πλατφόρμας EON της Nova, σημείωσε εξαιρετικά αποτελέσματα κατά τη περίοδο του EURO 2024.

 

Συγκεκριμένα, ενεργοποιήθηκε πάνω από 600.000 φορές από τους συνδρομητές της EON στη Νοτιoανατολική Ευρώπη, με την Ελλάδα να συμβάλλει σημαντικά σε αυτό το αποτέλεσμα. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του EURO 2024, η υπηρεσία χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε περισσότερες από 109.000 νέες συσκευές.

 

Η μοναδική υπηρεσία EON Sports Mode απογειώνει την εμπειρία θέασης για όλους τους λάτρεις των Sports προσφέροντας:

 

ζωντανά αποτελέσματα και στατιστικά αγώνων

συνθέσεις ομάδων

στατιστικά παικτών

προβολή των σημαντικότερων στιγμών του αγώνα σε επανάληψη

βαθμολογίες από τις κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις

Όλα τα στατιστικά είναι στη διάθεση των συνδρομητών αναβαθμίζοντας την απόλαυση ενός αθλητικού γεγονότος!

 

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι με το τεράστιο ενδιαφέρον των συνδρομητών μας για το EON Sports Mode κατά τη διάρκεια των μεγάλων αθλητικών γεγονότων του 2024. Το EON Sports Mode ενεργοποιήθηκε πάνω από 280.000 φορές εντός του 2024 από τους συνδρομητές μας. Αυτό αποδεικνύει το εντυπωσιακό επίπεδο δέσμευσης και την αυξανόμενη δημοτικότητα της πλατφόρμας EON και των μοναδικών χαρακτηριστικών της.  Η υπηρεσία EON Sports Mode έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει στους λάτρεις των σπορ μια μοναδική, διαδραστική εμπειρία θέασης, παρέχοντας ολοκληρωμένα στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για διάφορα αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και άλλα»., δήλωσε ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, CMO της Nova.

 

Όλοι οι συνδρομητές της EON μπορούν να παρακολουθούν τα στατιστικά στοιχεία των αθλητικών αγώνων σε πραγματικό χρόνο γρήγορα και εύκολα με ένα μόνο κλικ στο κουμπί Στατιστικά (μπάλα ποδοσφαίρου).

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Πρόταση να αναλάβει τἦν θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου στον ΣΚΑΙ δέχτηκε ο Πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας από τον Γ. Αλαφούζο...

-Πρωινό καθημερινό μαγκαζίνο 7 -8 το πρωί θα αναλάβει ο Νίκος Στραβελάκης στον Real FM την επόμενη σεζόν...

-Την φιλική αναμέτρηση ΟΦΗ -Μπρέντα θα μεταδώσει live το Cosmote Sports 2, το βράδυ της Τετάρτης (24/07/24 20.00), σε περιγραφή Κ. Ψάρρα...

-Από την Πέμπτη 25 Ιουλίου έως την Παρασκευή 2 Αυγούστου, το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας θα μεταδώσει απευθείας, μέσω της EBU, επτά μοναδικές παραγωγές από το ιστορικό θέατρο του Bayreuth. Την παρουσίαση για το Τρίτο Πρόγραμμα θα κάνει ο Θεόδωρος Λούστας με ξεχωριστούς καλεσμένους, μεταξύ των οποίων, τη σοπράνο Τζούλια Σουγλάκου, τον ραδιοφωνικό παραγωγό Παναγιώτη Παναγάκη, τον βαρύτονο Τάση Χριστογιαννόπουλο και τον συνθέτη Χαράλαμπο Γωγιό...

-Πρεμιέρα στις μεταδόσεις των Ολυμπιακών Αγώνων με ποδόσφαιρο Ανδρών, την Τετάρτη 24/07/24, από τις 16.00 μέχρι και τα μεσάνυχτα...

-Κατά σειρά θα μεταδοθούν οι αναμετρήσεις Αργεντινή - Μαρόκο (16.00) σε περιγραφή Τ. Κολλίντζα , Γουινέα - Ν. Ζηλανδία (18.00) σε περιγραφή Δ. Μπουμπουγιατζή, Ιαπωνία -Παραγουάη (20.00) σε περιγραφή Π. Μπλέτσου και  Γαλλία -ΗΠΑ (22.00) σε περιγραφή Γ. Τραπεζανίδη...

-Δεν έχουμε ακόμα κάποια νεότερα αναφορικά με την τηλεοπτική "στέγη" του πρωταθλήματος Γαλλίας στην Ελλάδα...

-Επίσης δεν έχει "κλείσει" η Championship και τα κύπελλα Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Ισπανίας...

-Νομίζω ότι τελικά θα τα δούμε όλα στην Ελλάδα...

-Στο περιθώριο της ΓΣ της Basket League, η πλειοψηφία των παραγόντων ήθελε νέα τηλεοπτική συμφωνία με την ΕΡΤ, αναφορικά με το πρωτάθλημα της Basket League...

-Κάτι αντίστοιχο και στην ΟΧΕ, που έχουν επαφές με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά...

-Πάντως η ΕΡΤ αναμένεται να είναι πιο δραστήρια στα αθλητικά αυτή την σεζόν...

-Επίσης να δούμε τι ετοιμάζει αθλητικά το Action 24. Λέτε να έχουμε εκπλήξεις; Χμ...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

 

K. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com