ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

12 August, 2024 - 03:14

Categories: 

Οι συνεργασίες στις τηλεοπτικές πλατφόρμες, η 11άδα των Ελλήνων απεσταλμένων των MΜΕ στο Παρίσι και επιστρέφει το «SWITCH» με την Ευγενία Σαμαρά!

H πρόσφατη συνεργασία Cosmote TV - NOVA, είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα που έχει δημιουργηθεί, με την συνεργασία των streaming πλατφορμών στην χώρα μας.

Το πρώτο βήμα έγινε το 2017, όταν η Nova διέθεσε τα αθλητικά της κανάλια Novasports στη Vodafone TV και στη συνέχεια στη Wind Vision, η οποία στη διαδρομή συγχωνεύτηκε . Πλέον, η πλατφόρμα της Vodafone TV αποτελεί «το σπίτι του ΗΒΟ στην Ελλάδα», έχοντας πάρει τα δικαιώματα από τη Nova. Προσφέρει ακόμη τον κατάλογο της Disney+, τις ταινίες της Warner σε πρώτη προβολή, τίτλους της Viaplay, τη σειρά «Milky Way», του Βασίλη Κεκάτου, από το Mega, ενώ οι νέοι συνδρομητές της Vodafone TV ή οποιασδήποτε συνδρομής Triple Play αποκτούν δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία ΑΝΤ1+ για 12 μήνες.

Συνεργασίες με ERTFLIX

Επίσης, το ERTFlix, φιλοξενεί τα ντοκιμαντέρ παραγωγής του Cosmote History και τα αθλητικά των Novasports σε ειδικές ενότητες, ενώ το περιεχόμενο του ERTFlix app είναι διαθέσιμο και στη Vodafone TV και στις τηλεοπτικές συσκευές Turbo X της αλυσίδας Πλαίσιο.

Έρχεται συνεργασία Cosmote TV με NETFLIX

Η Cosmote TV έχει την υπηρεσία Paramount+ στη streaming πλατφόρμα της, ενώ λίαν συντόμως θα προσφέρει και το Netflix σε μία συνδρομή. Δηλαδή, ο χρήστης θα μπορεί να έχει και την Cosmote TV και τα Novasports και το Netflix.

«SWITCH» με την Ευγενία Σαμαρά

Το «SWITCH» με την Ευγενία Σαμαρά, το μοναδικό τηλεπαιχνίδι που δεν μετρά πόντους, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1, ανανεωμένο, ακόμα πιο γρήγορο και με νέες δοκιμασίες.

 

Η Ευγενία Σαμαρά, πιστή στο να υποστηρίζει πάντα τους παίκτες και να τους βοηθά με κάθε τρόπο, υποδέχεται τις πιο κεφάτες παρέες της ελληνικής τηλεόρασης. Οι παίκτες δοκιμάζουν τις γνώσεις, την ταχύτητα, αλλά και το χιούμορ τους, αντιμετωπίζουν τις ανατροπές, τις περίεργες ερωτήσεις και την πίεση του χρόνου και διεκδικούν μεγάλα χρηματικά ποσά.

 

Και το καταφέρνουν καθώς στο «SWITCH» κάθε αποτυχία οδηγεί σε μία νέα ευκαιρία, μιας και οι παίκτες δοκιμάζονται για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες.

 

Κάθε Παρασκευή, η Ευγενία Σαμαρά συνεχίζει να υποδέχεται αγαπημένα πρόσωπα, καλλιτέχνες, αθλητές και όχι μόνο, οι οποίοι παίζουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο συλλόγους και οργανώσεις στο σημαντικό έργο τους.

 

Το «SWITCH» και η Ευγενία Σαμαρά επιστρέφουν τον Σεπτέμβριο, στην ΕΡΤ1 για να γίνουν η πιο διασκεδαστική απογευματινή συντροφιά σας.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Ομόφωνα αθωωτική ήταν η απόφαση του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθήνας για την δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου, για τις κατηγορίες εναντίον της από τον επιχειρηματία Σ. Μιωνή σχετικά με την έρευνα που διεξήγαγε αναφορικά με τη λίστα Λαγκάρντ...

-Ο τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής Ατζούν Ιλιτζαλί, έκανε το επόμενο, μεγάλο της βήμα, αποκτώντας το 50% των μετοχών του γερμανικού αθλητικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα Sport1...

-Το NETFLIX θα προβάλει και την ταινία «Αν» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος και η Μαρίνα Καλογήρου...

-Η νέα κωμική σειρά «Μαμά στα κρυφά», βασισμένη στο ιταλικό format «Non dirlo al mio capo», έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1. Η σειρά πραγματεύεται τις περιπέτειες μιας εργαζόμενης μαμάς, τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Ζαπατίνας, το σενάριο ο Πάνος Αμαραντίδης και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Αντίνοο Αλμπάνη, Τζένη Θεωνά, Ευγενία Δημητροπούλου, Νικολέττα Καρρά...

-H Μαρία Κορινθίου χώρισε με τον Γιάννη Αϊβάζη, ύστερα από 17 χρόνια κοινής πορείας...

-Ν. Παπαδογιάννης (Documento / AΘΗΝΑ 984), Π. Παπαδημητρίου (REAL GROUP), Γ. Γιαγκίνης (Eurosport / SDNA), Π. Βλαχόπουλος (Sport 24 / ΑΝΤ1), Άρης Μπάρκας (Eurohoops), Γ. Λαμπίρης (ΝΕΑ/ΒΗΜΑ), Π. Γκιώνη (Gazzetta.gr), Ν. Λάκατας (ΑΠΕ), Σ. Σπανέα (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ / ΣΚΑΙ), Λ. Πλακίδας (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) και ο δικός μας Κάρολος Σαργολόγος ήταν η...ενδεκάδα των απεσταλμένων δημοσιογράφων των ελληνικών ΜΜΕ στο Παρίσι, εκτός των 19 απεσταλμένων της ΕΡΤ.

-Kαλό βράδυ και εις αύριον τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com