ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 February, 2024 - 19:23

Categories: 

Οι τελικές κλήσεις του Σπανούλη στην Εθνική ομάδα

Ξεκίνησε κι επίσημα πλέον η νέα εποχή για την Εθνική Ελλάδας και… επίσημα!

Η «γαλανόλευκη» ρίχνεται στη μάχη της πρόκρισης στο Ευρωμπάσκετ του 2025, με τον κόουτς Βασίλη Σπανούλη να κάνει πρεμιέρα στις προπονήσεις ως προπονητής της «επίσημης αγαπημένης».

Η πρώτη προπόνηση διεξήχθη στο ΣΕΦ, τη Δεύτερα (19/02), με τον Έλληνα τεχνικό να έχει καλέσει 16 παίκτες, από τους οποίους θα προκύψουν οι 12αδες για τα δύο πρώτα παιχνίδια κόντρα σε Τσεχία και Ολλανδία, που θα γίνουν στις 23 και στις 26 Φεβρουαρίου αντίστοιχα. Να σημειωθεί πως δεν «κόβεται» κανείς και πιθανότατα ο Kill Bill θα πάει σε μία βασική οκτάδα, κάνοντας… rotation με τους υπόλοιπους στις δύο αναμετρήσεις.

Να σημειωθεί πως οι διεθνείς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που αγωνίστηκαν στον χθεσινοβραδινό (18/02) τελικό Κυπέλλου στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, δεν προπονήθηκαν σήμερα, ενώ το παρών στο ΣΕΦ έδωσε και ο Κώστας Σλούκας. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR δεν βρίσκεται στην αποστολή, αφού το τελευταίο διάστημα έχει ταλαιπωρηθεί και επιβαρυνθεί από τραυματισμούς. Παρ' όλα αυτά βρέθηκε στο πλάι της «γαλανόλευκης», έχοντας πηγαδάκια με τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, συζητώντας με τους νυν στους «πράσινους», αλλά φυσικά και με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο τελευταίος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι «κανείς δεν είναι πάνω από την Εθνική» και το ίδιο ακριβώς ακούστηκε να λέει και στους παίκτες του, όταν τους μάζεψε στο κέντρο του γηπέδου, προκειμένου να τους μιλήσει. Δίπλα του, μάλιστα, ήταν και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος.

Οι κλήσεις του Βασίλη Σπανούλη:

Κώστας Παπανικολάου

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Γιώργος Παπαγιάννης

Ντίνος Μήτογλου

Λευτέρης Μποχωρίδης

Νίκος Ρογκαβόπουλος

Κώστας Αντετοκούνμπο

Δημήτρης Μωραΐτης

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης

Τόμας Γουόκαπ

Γιάννη Κουζέλογλου

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Βασίλης Τολιόπουλος

Λευτέρης Μαντζούκας

Ναζ Μήτρου Λονγκ

Βαγγέλης Ζούγρης

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ελλάδας στα προκριματικά:

Ελλάδα-Τσεχία (23/2/2024, 21:00)

Ολλανδία-Ελλάδα (26/2/2024, 20:30)

Μεγάλη Βρετανία-Ελλάδα (21/11/2024)

Ελλάδα-Μεγάλη Βρετανία (24/11/2024)

Τσεχία-Ελλάδα (21/2/2025)

Ελλάδα-Ολλανδία (24/2/2025)

Ομάδα: