ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

17 May, 2024 - 02:52

Categories: 

Ο..Τελικός και στο MEGA, το «El Clasico» στη Nova και η ΕΡΤ3 στην 20η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης!

O Τελικός του UEFA Europa Conference League  ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα  στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκτός από την Cosmote TV, θα μεταδοθεί παράλληλα και από το Mega την Τετάρτη 29 Μαϊου!

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία με στόχο να μεταδοθεί αγώνας και ελεύθερα εκτός από τη συνδρομητική μετάδοση της Cosmote TV. Mάλιστα ο αγώνας θα μεταδοθεί και από το Youtube κανάλι της Cosmote TV.

Θυμίζουμε ότι παρότι υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στα δύο κανάλια, η λίστα των μείζονος αθλητικών γεγονότων, τα οποία υποχρεωτικά θα πρέπει να έχουν και παράλληλη απευθείας κάλυψη και από ελεύθερο κανάλι, δεν έχει ακόμα συνταχθεί από την ελληνική κυβέρνηση.

Επίσης, να τονίσουμε ότι ο τελικός του Champions League θα έχει ταυτόχρονη παράλληλη μετάδοση από Cosmote TV και MEGA, ενώ αυτός του Europa League, πιθανότατα μόνο από την Cosmote TV.

Το «El Clasico» Άρης – ΠΑΟΚ κρίνει το πρωτάθλημα και είναι στη Nova!

 

 

 

Μετά  την «κούπα» που θα διεκδικήσουν οι δύο ελληνικές ομάδες στο Final Four της EuroLeague και ο τίτλος του πρωταθλητή στη φετινή Stoiximan Super League θα κριθεί στη Nova με το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ!

Κάθε λόγο να χαμογελούν έχουν στη Nova, καθώς ο ΠΑΟΚ έπειτα από τα αποτελέσματα της Τετάρτης στα Playoffs, βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος επιδιώκοντας τη νίκη κόντρα στον Άρη στο «αιώνιο» ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 19/5 (20:00) στο «Κλ. Βικελίδης».

 

Στη Νova, εν μέσω των ετοιμασιών για το Final Four, προετοιμάζονται σε εντατικούς ρυθμούς και για την κάλυψη – παραγωγή του «Εl Clasico» της Θεσσαλονίκης με τον αρτιότερο τρόπο όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια που καλύπτει το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα του Novasports θα μεταφέρει τον παλμό καθώς και όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ντέρμπι, με ζωντανές συνδέσεις, αναλύσεις, σχόλια, και καλεσμένους στα κανάλια Νovasports, το novasports.gr και τους επίσημους λογαριασμούς στα social media.

H Nova με τις κινήσεις – ματ που έχει κάνει στο αθλητικό περιεχόμενο και τις συμφωνίες που έχει κλείσει (τηλεοπτικά δικαιώματα ΠΑΟΚ, Άρη, EuroLeague, Premier League, LaLiga, Bundesliga, κ.α) βλέπει να τις βγαίνει το στοίχημα κάτι που αποτυπώνεται και στην αύξηση της συνδρομητικής βάσης καθώς ήδη έχει ξεπεράσει τους 435.000 συνδρομητές και συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Το ντοκιμαντέρ «Ισραήλ: Η επίθεση στο Φεστιβάλ Νόβα» στον ΣΚΑΪ

 

 

Ο ΣΚΑΪ φέρνει στο φως ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο την Παρασκευή 17.05 με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Ισραήλ: Η επίθεση στο Φεστιβάλ Νόβα» στις 22.40. Το ντοκιμαντέρ αφηγείται καρέ-καρέ όσα συνέβησαν στις 7 Οκτωβρίου του 2023 κατά την επίθεση της Χαμάς στο Φεστιβάλ Νόβα που πυροδότησε την έκρηξη στη Μέση Ανατολή. Η πραγματική εικόνα όσων συνέβησαν μέσα από τις μαρτυρίες και τα βίντεο των επιζώντων σε ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που καταγράφει σε πρώτο πλάνο κάθε στιγμή της τραγικής εκείνης ημέρας.

Αμέσως μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, στις 23.40 ο Παύλος Τσίμας από το στούντιο του ΣΚΑΪ στην ενημερωτική εκπομπή «Πόλεμος στη Μέση Ανατολή» συνομιλεί με διεθνολόγους, αναλυτές, Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους φωτίζοντας όλες τις πτυχές του πολέμου και της επόμενης ημέρας…

H ΕΡΤ3 στην 20η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

 

 

 

Η ΕΡΤ3 συμμετέχει στην 20η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που διεξάγεται από την Πέμπτη 16 έως και την Κυριακή 19 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ HELEXPO, με ειδικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές μέσα από στούντιο που έχουν στηθεί στο χώρο της διοργάνωσης.

Την Παρασκευή 17 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 12:00 το πρωί η εκπομπή «Μέρα με Χρώμα» θα παρουσιάσει σε απευθείας σύνδεση από το Περίπτερο 13, ένα δίωρο αφιέρωμα στον μαγικό κόσμο του βιβλίου. Εκλεκτοί καλεσμένοι μιλούν για το μέλλον του ελληνικού βιβλίου και των εκδόσεων εντός και εκτός συνόρων. Παρουσιάζουν οι Χάρης Αρβανιτίδης και Έλσα Ποιμενίδου, αρχισυντάκτρια είναι η Τζένη Ευθυμιάδου, στα ρεπορτάζ η Όλγα Δαδίνη και ο Σταύρος Πανούσης, στην σκηνοθεσία ο Γιώργος Μπότσος και στην παραγωγή της εκπομπής η Βίλλυ Κουτσουφλανιώτη και ο Γιάννης Γκρισπάνης.

 

Εκτενή κάλυψη της 20ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει μέσα από το πρόγραμμα του ο 9,58fm, το πολιτιστικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ3.

Από την Παρασκευή 17 μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου, από τις 11:00 έως τις 16:00, οι δημοσιογράφοι και παραγωγοί Φωτεινή Μπαλογιάννη, Αναστασία Γρηγοριάδου, Γιάννης Τσολακίδης, Θανάσης Γωγάδης και Ελένη Κουρτίδου, μέσα από το ραδιοφωνικό στούντιο που έχει στηθεί στο Περίπτερο 15, θα ενημερώνουν τους ακροατές για όλα όσα συμβαίνουν στη φετινή διοργάνωση, ενώ θα υποδέχονται στα μικρόφωνα Έλληνες και ξένους συγγραφείς, θεσμικούς εκπροσώπους, εκδότες και μεταφραστές. Τον ήχο ρυθμίζουν οι Περικλής Κλιγκόπουλος και Γιώργος Λιάκης.

Στο στούντιο του σταθμού θα φιλοξενηθούν σημαντικοί ξένοι συγγραφείς όπως ο Carlo Lucarelli με αφορμή το εμβληματικό του έργο «Η Τριλογία του Φασισμού», ο βραβευμένος Fabio Stassi που θα μιλήσει για το σύνολο του έργου του, ο διακεκριμένος αστροφυσικός Luciano Rezzolla που θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο, «Η Ακαταμάχητη Έλξη της Βαρύτητας», η πολυβραβευμένη Ισλανδή συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας Yrsa Sigurdardottir, η Αμερικανίδα Cara Hoffman και οι Γάλλοι Camille Laurens και Gilles Legardinier.

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους του 9.58 fm είναι οι πεζογράφοι Δημοσθένης Δαββέτας, Σοφία Νικολαϊδου, Σταύρος Ζουμπουλάκης, οι πανεπιστημιακοί και συγγραφείς Σπύρος Μαρκέτος και Γιάννης Σταυρακάκης, οι δημοσιογράφοι και συγγραφείς Κυριακή Μπεϊόγλου και Στράτος Κερσανίδης, ο ποιητής Γιώργος Αλισάνογλου, η ποιήτρια και εκδότρια Πέρσα Κουμούτση, η ποιήτρια και πεζογράφος Χλόη Κουτσουμπέλη, ο πανεπιστημιακός Σπύρος Ι. Ράγκος, ο εκδότης Θανάσης Συλιβός και οι συγγραφείς Θωμάς Κοροβίνης, Ιωάννα Μπουραζοπούλου, Αχιλλέας ΙΙΙ, Ρένα Λούνα και Εύη Γεροκώστα.

Συνεχείς ανταποκρίσεις για τις δράσεις της φετινής διοργάνωσης θα γίνονται σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ3 στη διάρκεια του προγράμματος της.

 

Επίσης στο πλαίσιο της 20ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 19 Μαΐου στις 17:00, στο Περίπτερο 13, στην Αίθουσα «Γιώργος Ιωάννου» της ΔΕΘ HELEXPO, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – συζήτηση που διοργανώνει η ΕΡΤ3 με θέμα την πολυδιάστατη σχέση της με το βιβλίο.

 

Θα παρουσιαστούν οι νέες τάσεις που διαμορφώνονται μεταξύ Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Βιβλίου και η αξιοποίησή τους προς όφελος των ακροατών/τηλεθεατών, οι εκδόσεις της ΕΡΤ3, οι εκπομπές του 9.58fm που αναφέρονται στο βιβλίο καθώς και τα βιβλία της Λέσχης Ανάγνωσης της ΕΡΤ3.

Συντονισμός: Σύνθια Σάπικα, Δημοσιογράφος-Διευθύντρια Ενημέρωσης ΕΡΤ3

Ομιλητές: Γρηγόρης Πασχαλίδης, Καθηγητής Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ, Φίλιος Στάγκος, Δημοσιογράφος, Γενικός Διευθυντής ΕΡΤ3, Δημήτρης Νικολούδης, Επικεφαλής ραδιοφωνικών προγραμμάτων ΕΡΤ3, ερμηνευτής, Γιώργος Καλιεντζίδης, Δημοσιογράφος, συντονιστής Λέσχης Ανάγνωσης ΕΡΤ3

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΡΤ3

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Παρασκευή και σας περιμένουμε στο HIGH TV (01.00-02.00), μαζί με την Τ. Παναγιωτοπούλου, στα Θρυλούμενα, για να μιλήσουμε για τα θέματα του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ...

-Tο «After Dark» επιστρέφει στο OPEN, πιο αποκαλυπτικό από ποτέ, αυτή την Παρασκευή 17 Μαΐου, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη super star Δέσποινα Βανδή. ρεμιέρα αυτή την Παρασκευή 17 Μαΐου και κάθε Παρασκευή, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στο OPEN...

-Την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 20:00, η Θάλεια Καραμολέγκου αφιερώνει το ταξίδι στον «Ωκεανό του ήχου» στον σπουδαίο Αμερικανό συγγραφέα Paul Auster, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Με τη Θάλεια Καραμολέγκου, Κυριακή 19 Μαΐου 2024, 20:00-22:00, στο Kosmos 93.6...

-H Έλενα Παπαρίζου θα βρεθεί την άλλη Τετάρτη 22 Μαϊου στο stage του Ρυθμού 94.9 στα Village Cinemas του The Mall Athens, για λογαριασμό της σειράς συναυλιών του, «Πέφτει η νύχτα με Ρυθμό». Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες και νέα single της για τους ακροατές και τους συντελεστές του ραδιοσταθμού, ενώ θα δώσει και συνέντευξη στην παρουσιάστρια της βραδιάς, Γιώτα Τσιμπρικίδου. Μαζί της στο stage θα βρεθεί και ο Πάνος Μουζουράκης, με τους δύο καλλιτέχνες να ερμηνεύουν ντουέτα και διασκευές. Η είσοδος θα γίνει μόνο με προσκλήσεις μέσα από την ειδική φόρμα συμμετοχής στο Soundis.gr...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com