ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

27 October, 2024 - 18:59

Categories: 

Ο Αστέρας προσγείωσε τον ... αδιόρθωτο Ολυμπιακό!

ην εξαιρετική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα πιστοποίησε ο Asteras AKTOR.

Η ομάδα της Τρίπολης θριάμβευσε με 1-0 του Ολυμπιακού στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και τον προσγείωσε στην … ελληνική πραγματικότητα μετά τη σπουδαία του νίκη στο Μάλμε και υποχρέωσε σε ακόμη ένα άσχημο αποτέλεσμα εντός των τειχών, που τον φέρνει ακόμη πιο μακριά από την κορυφή,

Με αυτόν τον τρόπο αποδείχθηκε λάθος επιλογή το εκτενές ροτέισον από πλευράς του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Οι Αρκάδες αφού είδαν τους Πειραιώτες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο, έφτασαν στην σπουδαία νίκη χάρη σε γκολ του Γιαμπλόνσκι στο 21ο λεπτό και αφού η μπάλα κόντραρε σε σώματα.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μακέντα στο 52′ .

Ο Μεντιλίμπαρ βλέποντας την ομάδα του να αδυνατεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των Αρκάδων έριξε στην μάχη και τους Ελ Κααμπί, Γουίλιαν- Γιαζίτσι, με τον Τούρκο μέσο να πραγματοποιεί το ντμεπούτο του με τα «ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός έγινε πολύ πιεστικός και στο 84′ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ελ Κααμπί, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση, γνωρίζοντας την δέυτερη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα.