ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 February, 2024 - 22:49

Categories: 

Ο Κεντζιόρα κράτησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι κορυφής  της Τούμπας. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1 με τον Κεντζιόρα στο 89’ να λυτρώνει τους γηπεδούχους ισοφαρίζοντας το γκολ του Ελίασον από το 47’. Ένα αποτέλεσμα που κρατάει τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην πρώτη θέση με 51 βαθμούς. Με τον Παναθηναϊκό να επωφελείται από την δική του νίκη στις Σέρρες, να σκαρφαλώνει στη δεύτερη θέση με 50 και η ΑΕΚ να περιορίζεται στην τρίτη με 49…

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, η  «Ένωση» χτύπησε με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος. Ο Πινέδα πάσαρε για τον Λιβάι Γκαρσία, που έσπασε σωστά την μπάλα στον Ελίασον κι αυτός από κοντά άνοιξε το σκορ στο 47’.  Στο 57’ ο Σαμάτα από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Λουτσέσκου έφερε από τον πάγκο τον Ντεσπόντοφ, αντί του Μουργκ, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να γίνει απειλητικός. Ο Λουτσέσκου στο 71΄έριξε στο ματς τον Κωνσταντέλια, ο οποίος λόγω υψηλού πυρετού πριν το ματς δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα, με τον Αλμέιδα να απαντάει ρίχνοντας Μάνταλο και Πόνσε. Οι κινήσεις των προπονητών συνεχίστηκαν με την ταυτόχρονη είσοδο των Μπράντον, Γιόνι και Σβαμπ για τους γηπεδούχους.

Στο 80ο λεπτό ο Κωνσταντέλιας βρέθηκε σε θέση βολής, όμως η μπάλα από το σουτ του κατέληξε άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό (81’) από το σουτ του Ντεσπόντοφ η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Στάνκοβιτς. Η λύση για τους «ασπρόμαυρους» ήρθε από ακόμα μια στατική φάση. Στο 89ο λεπτό ο Τάισον γέμισε και ο Κεντζιόρα πετάχτηκε με κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ομάδα: