ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

24 September, 2024 - 17:26

Categories: 

Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Αντάμ Ουνάς

Ο κύβος ερρίφθη. Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα κάνει μεταγραφή. Διότι με το πρόβλημα στα άκρα, αλλά και τον τραυματισμό του Ζέλσον Μαρτίνς, χρειάζεται ποδοσφαιριστή εκεί. Συνεπώς, εξετάστηκαν αρκετές περιπτώσεις αλλά φαίνεται πώς έχει εντοπιστεί ο παίκτης που θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή. 

Υπάρχει ξεκάθαρα μια αναζήτηση στην αγορά των ελεύθερων παικτών για να ενισχυθεί η ομάδα, επισημαίνοντας ότι από τα ονόματα, που ακούγονται και γράφονται, αυτό, που παίζει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, είναι του Άνταμ Ουνάς. ο Αλγερινός εξτρέμ, πρώην παίκτης της Νάπολι, έχει στην κατοχή του γαλλικό διαβατήριο και «έγραψε» 24 συμμετοχές στους Γάλλους. Μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ είναι και 24 φορές διεθνής με τις «Αλεπούδες της ερήμου».

 

Είναι αλήθεια ότι πολλά ονόματα προτάθηκαν στους «ερυθρόλευκους». Από την άλλη, η επιλογή δεν ήταν εύκολη. Ωστόσο με βάση τα «θέλω» των ανθρώπων του Θρύλου και τις περιπτώσεις που υπήρχαν, ο στόχος εντοπίστηκε. Για την ακρίβεια αυτός είναι ο Άνταμ Ουνάς. Δηλαδή ο 27χρονος Γάλλο-Αλγερινός εξτρέμ που έμεινε ελεύθερος από την Λιλ το καλοκαίρι. Αλλά και με σημαντική θητεία στην Serie A με τη φανέλα της Νάπολι.

 

Ομάδα: