ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

25 March, 2024 - 21:48

Tags: 
Categories: 

Ο Παναθηναϊκός υπέταξε τον Προμηθέα και τώρα Ευρώπη!

O Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Προμηθέα στο «ΟΑΚΑ», στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής κανονικής περιόδου της Basket League και οι «πράσινοι» έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο την τελευταία αγωνιστική της Basket League, αφού επικράτησαν με 93-62

Το παιχνίδι:

Ο Προμηθέας έκανε υτην αρχή με 2-0 και απάντησε άμεσα ο Ναν με τρίποντο. Το παιχνίδι είχε χαλαρό ρυθμό, καθότι αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις κλαι κουραστικό πρόγραμμα. Ο Προμηθέας ήταν λίγο πιο ανταγωνιστικός και βρέθηκε μπροστά με τρεις πόντους. Το παιχνίδι άρχισε να αποκτά περισσότερο θέαμα και να γίνεται πιο ανταγωνιστικό. Ο Ναν κατέγραψε τουε πρισσότερους πόντους στην πρώτη περίοδο (7) και οι «πράνινοι» έκλεισαν την 1η περίοδο προπορευόμενοι με 19-15.

 

Ο Παναθηναϊκός πήρε φόρα και στο δεύτερο δεκάλεπτο έφτασε τη διαφορά στο +10 (27-17), καθώς είχε καλό ποσοστό τριπόντων (6/11, 54%). Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν είχε τον ίδιο ρυθμό στο 2ο δεκάλεπτο και έμενε κολλημένη για αρκετά λεπτά σε ίδιους πόντους και το «τριφύλλι» σκόραρε περισσότερο και ανέβαζε κι άλλο τη διαφορά. Ο Γκρίγονις έφτασε τους 11 πόντους στο 2ο δεκάλεπτο σκοράροντας περισσότερο γαι τρεις ( 3/3 3p, 1-2 2p). Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το ημίχρονο με νίκη, βρισκόμενοι στο +22 από την ομάδα της Πάτρας ( 49-27).

Mε τον ίδιο ρυθμό συνέχισαν οι γηπεδούχοι το παιχνίδι και στο 3ο δεκάλεπτο. Η διαφορά παρέμενε στους 20 υπέρ των «πράσινων» και οι Πατρινοί προσπάθησαν να βγάλουν περισσότερη αντίδρραση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός στο σημερινό ματς κατέγραψε ικανοποιητικό ποσοστό τριπόντων, φτάνοντας στην 3η περίοδο το 62% επιτυχίας, με 10/16.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου το προσπάθησε αρκετά, όμως η ομάδα του Αταμάν είχε αφινιάσει και ανέβαζε κι άλλο τη διαφορά λκαι έφτασε στους 31 πόντους στο 4ο δεκάλεπτο προπορευόμενη, με τους περισσότερους να είναι τρίποντα. Παπαπέτρου και Ερναγκόμεθ έκαναν τη διαφορά στις δύο τελευταίες περιόδους, ενώ ο Μωραϊτης είχε επίσης ικανοποιητικό ποσοστό επιτυχία τριπόντων στο σημερινό ματς (4/5).

 

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 49-27, 75-46,93-62

Αρχικές 5άδες:

Παναθηναϊκός: Σλούκας, Παπαπέτρου, Ναν, Λεσόρτ,Μήτογλου

Προμηθέας: Ρέινολντς, Κόνιαρης, Χρυσικόπουλος, Στλεφενς, Χέιλς

 

Ομάδα: 
Διοργάνωση: