ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

27 January, 2024 - 22:05

Categories: 

Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε, ο Ολυμπιακός επικράτησε

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν στο «ΣΕΦ» ενόψει της 16ης αγωνιστικής της Basket League όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε μ3 77-62.

 

Το παιχνίδι:

 

Οι δύο ομάδες μπήκαν με ωραίο ρυθμό στον αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να έχει την περισσότερη κατοχή, καθότι έκανε τον άσσο και πέρασε μπροστά φτάνοντας στο +6 (12-6) κρατώντας το σκορ ως το τέλος με 14-12.

 

Στην 2η περίοδο οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν μπροστά, αλλά ο Ολυμπιακός αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Λούτζη φτάνοντας στο 19 τον «δικέφαλο» του βορρά και στη συνέχεια πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο +2 με τον Μίτρουλονγκ με 21-19. Οι φιλοξενούμενοι «κόλλησαν» στους 19 πόντους για 5 λεπτά, ωστόσο οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλύτερη άμυνα και ανέβαζαν και άλλο τη διαφορά και έκλεισαν το ημίχρονο υπέρ τους στο +13.

 

Στο 3ο δεκάλεπτο το παιχνίδι έγινε πιο θεαματικό αφού αμφότερες οι δύο ομάδες έβγαλαν αντίδραση και περισσότερη ανταγωνιστικότητα. Γρήγορα οι Πειραιώτες όμως ξανά αύξησαν τη διαφορά αφήνοντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης αρκετά πίσω με 15 πόντους πίσω και κλείνοντας την 3η περίοδο βρισκόμενοι μπροστά με 20 πόντους διαφορά.

 

Στην 4η περίοδο ενώ ο ΠΑΟΚ είχε μείνει αρκετά πίσω στο σκορ προσπαθούσε να φτάσει κοντά στο σκορ, αλλά οι Πειραιώτες είχαν πάρει φωτιά στο παρκέ ανεβάζοντας όλο και περισσότερο την διαφορά υπέρ τους και παίρνοντας τη νίκη με 15 πόντους διαφορά, με τελικό σκορ 77-62.

 

 

 

Τα δεκάλεπτα: 12-14, 42-29, 64-43, 77-62

 

 

 

Ομάδα: