ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 August, 2024 - 16:26

Categories: 

Ο Ρομέν Πιτό στο τιμόνι των Πρωταθλητών Ευρώπης Νέων του Ολυμπιακού

Σε μία κίνηση που καταδεικνύει την πρόθεση όλων στον Οργανισμό του Ολυμπιακού να δουλέψουν σε βάθος στο κομμάτι των υποδομών, ώστε η ομάδα να παραμείνει στην ευρωπαϊκή ελίτ προχώρησε η Ακαδημία των Πειραιωτών

Τον νέο προπονητή της ομάδας Κ19 βρήκε ο Ολυμπιακός.

Σε μία κίνηση έκπληξη, με την πρόσληψη ενός τεχνικού είχε κοουτσάρει την ανδρική ομάδα της Μονπελιέ στη Ligue 1, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να αποσπάσουν τη θετική απάντηση του Ρομέν Πιτό, που θα αποτελέσει τον διάδοχο του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, που πλέον συνιστά τον στενό συνεργάτη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην επαγγελματική ομάδα.

Πρόκειται για 47χρονο προπονητή, ο οποίος έχει περάσει τα χρόνια της προπονητικής του καριέρας στην Μονπελιέ. Διότι αρχικά ήταν διευθυντής των ακαδημιών του γαλλικού συλλόγου, στη συνέχεια ήταν προπονητής της Β’ ομάδας, ενώ από τον Οκτώβριο του 2022 ως τον Φεβρουάριο του 2023 προπόνησε για 13 αγώνες την Μονπελιέ στη Ligue 1.

Αρέσκεται να παίζει με 4-2-3-1 και 4-3-3, ενώ ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Μονπελιέ, Λανς, Σοσό και Νις μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται πως η Κ19 του Ολυμπιακού δίνει στα τέλη του Αυγούστου τον τελικό του διηπειρωτικού στο Μαρακανά, ως κάτοχος του Youth League, απέναντι στη Φλουμινένσε, η οποία είχε κατακτήσει στις αντίστοιχες ηλικίες το Λιμπερταδόρες.

 

Ομάδα: