ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 June, 2024 - 00:55

Πάγια η θέση της ΑΕΚ για Πινέδα: «Η ΑΕΚ δεν εκβιάζεται από κανέναν!»

Θέση για τα όσα είπε ο μάνατζερ του Ορμπελίν Πινέδα σε συνέντευξή του στο SPORT24, ότι ο Μεξικανός σκέφτεται πιο πολύ από ποτέ την επιστροφή στην πατρίδα του, πήρε η ΑΕΚ!

Με σκληρό ύφος, από την Ένωση έστειλαν αυστηρό μήνυμα, σχολιάζοντας τα λεγόμενα του εκπροσώπου του παίκτη, Μάριο Βιγιαρεάλ -ο οποίος παραδέχθηκε, επίσης, ότι το ενδιαφέρον της Μοντερέι για τον πελάτη του είναι μεγάλο και επίμονο- τονίζοντας: «Η ΑΕΚ καθιστά σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι ΔΕΝ εκβιάζεται από κανέναν! Ούτε βέβαια από τον ξένο ατζέντη του Πινέδα και τον εγχώριο συνεργάτη του»!

Συμπληρώνουν, δε, πως θα προσφύγουν στις αρμόδιες διεθνείς αρχές αν συνεχιστούν τέτοιες μεθοδεύσεις!

Συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν: «Σε απάντηση συνέντευξης που παραχώρησε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα, η ΑΕΚ καθιστά σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι ΔΕΝ εκβιάζεται από κανέναν! Ούτε βέβαια από τον ξένο ατζέντη του Πινέδα και τον εγχώριο συνεργάτη του.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και αν οι εκπρόσωποί του συνεχίσουν να καταφεύγουν σε παρόμοιες μεθοδεύσεις η ΑΕΚ θα προασπίσει τα συμφέροντά της καταφεύγοντας στις αρμόδιες διεθνείς αρχές
»

Ομάδα: