ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 April, 2024 - 22:30

Categories: 

Πάρτι γενεθλίων για την εκρηκτική ΑΕΚ

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε η ΑΕΚ επικρατώντας με 2-0 του Άρη στην «OpapArena» και συνδύασε με επιστροφή στην κορυφή της SuperLeagueτην εορταστική επέτειο 100 χρόνων από την ίδρυσή της

Με κύριο «μότο» την πίεση ψηλά οι περυσινοί πρωταθλητές ανέβασαν από νωρίς στροφές μην επιτρέποντες στο σύνολο του Άκη Μάντζιου να κρατήσει μπάλα..  Μόλις στο 8’ έκλεψε από τον Μοντόγια ο Πινέδα και πάσαρε στον Ελίασον, που προσποιήθηκε στην περιοχή, αλλά η σέντρα που επιχείρησε πέρασε από όλους χωρίς επιτυχία.

Η υπεροχή των παικτών του Αλμέιδα απέφερε καρπούς στο 9΄. Υποδειγματικό τακουνάκι του Γιόνσον, που βρήκε τον Χατζισαφί και εκείνος σέντραρε κατάλληλα για τον Πόνσε, ο οποίος με προβολή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη από το σοκ του γρήγορου τέρματος, στο 14’ είδαν την εστία τους να παραβιάζεται για δεύτερη φορά και πάλι από τον Πόνσε. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ελίασον, η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Αργεντινός με προβολή πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, αλλά και το δικό του. Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει και στο 16΄έχασε την πρώτη του κλασική ευκαιρία όταν το σουτ του Σαβέριο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, απομάκρυνε με τα ακροδάχτυλα ο Αθανασιάδης.

Στο 33 η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι όταν από εξαιρετική προσπάθεια του Ελίασον, ο Σουηδός φάνηκε να ανατρέπεται από τον Μοντόγια.

Με ανάλογη διάθεση μπήκε η ΑΕΚ και στο δεύτερο μέρος επιζητώντας ένα τρίτο γκολ μ το οποίο θα σφράγιζε την νίκη. Στο 50’΄ο Ελίασον τροφοδότησε τον Πόνσε, με τον Αργεντινό να απειλεί και τον Κουέστα να απομακρύνει. Στο 57΄η κοντινή κεφαλιά του Βίντα κατέληξε άουτ, ενώ ανάλογη κατάληξη είχε και το σουτ του Ελίασον στο 70΄.

Ομάδα: