ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 May, 2024 - 17:52

Categories: 

Πέντε αγωνιστικές σε Σουλεϊμάνοφ , δύο σε Ζουλ

«Ήχησαν» οι… καμπάνες της ΕΠΟ, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, μέσω των σχετικών αποφάσεων για τα όσα έλαβαν χώρα στο Πανθεσσαλικό στάδιο το περασμένο Σάββατο.

Συγκεκριμένα, ο Μαγκομεντ Σουλεϊμάνοφ τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές αποκλεισμού από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, για απόπειρα βιαιοπραγίας εναντίον της διαιτητού Στεφανί Φραπάρ!

Παράλληλα, ο Ζαν Ζουλ «έφαγε» δύο αγωνιστικές για την αποβολή του και για εξύβριση, ενώ Γιάννης Κώτσιρας και Βλάντιμιρ Νταρίντα από μια, επίσης λόγω των αποβολών τους...

Θυμίζουμε πως οι συγκεκριμένες τιμωρίες επήλθαν με βάση το τι έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα από την Γαλλίδα ρέφερι και μόνο.

Ως εκ τούτου, είναι άσχετες με τα υπόλοιπα γεγονότα που συνέβησαν, όπως η άρνηση της παραλαβής μεταλλίων αρχικά από τους «κίτρινους» ή η φραστική επίθεση του ιδιοκτήτη του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη, για τα οποία θα κληθούν να λογοδοτήσουν σε άλλη περίπτωση.

 

Ομάδα: