ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 July, 2024 - 22:14

Categories: 

Πήρε Μικαουτάτζε η Μονακό

Βρήκε την επόμενη ομάδα του ο Ζορζ Μικαουτάτζε!

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος τράβηξε πάνω του τα βλέμματα χάρη στις εμφανίσεις του με την εθνική ομάδα της Γεωργίας στο Euro 2024, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη Μονακό, η οποία θα βγάλει από τα ταμεία της 20 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Έχοντας ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Γαλλία και στις ακαδημίες της Λιόν, ο Μικαουτάτζε εντάχθηκε στη Μετς το καλοκαίρι του 2018, η οποία αφού τον δάνεισε στη βέλγικη, Σεράινγκ, στη συνέχεια τον πούλησε έναντι 16 εκατ. ευρώ στον Άγιαξ.

Ωστόσο, ο Γεωργιανός φορ επέστρεψε στη Μετς ως δανεικός τον περασμένο Ιανουάριο, σκοράροντας 14 γκολ σε 22 εμφανίσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη καηγορία της Γαλλίας, αφού τερμάτισε στη 16η θέση της βαθμολογίας και στη συνέχεια ηττήθηκε με συνολικό σκορ 4-3 από τη Σεντ Ετιέν, στα μπαράζ παραμονής.