ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

24 October, 2024 - 22:10

Categories: 

Πήρε τον πρώτο του βαθμό ο διπρόσωπος ΠΑΟΚ στο 93’ κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν (2-2)

 

Ο ΠΑΟΚ πάλι δεν νίκησε στην Τούμπα, αλλά στο φινάλε... έσωσε την παρτίδα με την Βικτόρια Πλζεν ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 93' και μένει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης με τον πρώτο βαθμό στη League Phase του Europa League. Οι Τσέχοι προηγήθηκαν με 2-0, στο 70' έμειναν με 10 παίκτες και ο Δικέφαλος έκανε την αντεπίθεση για την ισοφάριση με τα γκολ των Τισουντάλι (84’)  και Μπάμπα (93’)και κατάφερε έστω και στο τέλος να καρπωθεί τον πρώτο του βαθμό. 

Οι Τσέχοι πάγωσαν την Τούμπα μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Αντού να σκοράρει από κοντά μετά από απόκρουση του Κοτάρσκι σε προσπάθεια του Σουλτς, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Βικτόρια, όμως άνοιξε το σκορ στο 31’ με τον Χάβελ. Οκτώ λεπτά αργότερα τα πράγματα χειροτέρεψαν για τον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς ο Βίντρα πήρε το ριμπάουντ μετά την επέμβαση του Κοτάρσκι στο σουτ του Αντού γράφοντας το 0-2.

Ο Ντουέ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο70’ και έδωσε αριθμητικό πλεονέκτημα στον ΠΑΟΚ, με τον Γεντλίτσκα να λέει ωστόσο «όχι» σε Τσάλοφ (77’) και Κωνσταντέλια (80’). Με τους γηπεδούχους τελικά να ισοφαρίζουν στο φινάλε με ισάριθμες κεφαλιές των Τισουντάλι και Μπάμπα

 

Ομάδα: