Πανέτοιμος για τη ρεβάνς με ΤΣΣΚΑ 1948 ο Λιβάι Γκαρσία στον Παναθηναϊκό
Ενισχυμένος με τον Λιβάι Γκαρσία θα είναι ο Παναθηναϊκός στον κρίσιμο επαναληπτικό της ερχόμενης Τρίτης απέναντι στην ΤΣΣΚΑ 1948 στην Σόφια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.
Ο επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση και είναι σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς είχε ακολουθήσει όλη την προετοιμασία της Σπαρτάκ Μόσχας και είχε παίξει και σε τρία φιλικά, αν και δεν είχε χρησιμοποιηθεί καθόλου στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ρωσικού πρωταθλήματος και το Super Cup αφού είχε δρομολογηθεί η παραχώρησή του.
Ο 28χρονος άσος αναμένεται να αγωνιστεί στη ρεβάνς, ίσως ακόμη και ως βασικός. Με τη συμμετοχή του Τετέι αμφίβολη και με τον Ντέσερς να είναι μεν στην ευρωπαϊκή λίστα αλλά να έχει να παίξει σε ματς από τις 16 Δεκεμβρίου, σε ένα φιλικό της Νιγηρίας με την Αίγυπτο πριν το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

