ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

13 August, 2024 - 04:02

Categories: 

ΠΑΟΚ- Μάλμε στο Novasport και το τηλεπαιχνίδι "μύθος" που επιστρέφει στην ΕΡΤ!

O πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ επιδιώκει τη διάκριση στο UEFA Champions League και αυτό θα γίνει αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports!

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 20:30 θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime και σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Αποστόλη Λάμπου τον επαναληπτικό αγώνα του «Δικέφαλου» του Βορρά κόντρα στην πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε, για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Από τις 20:00 οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο ρυθμό του αγώνα με το Pre Game Show σε παρουσίαση του Ισίδωρου Πρίντεζη.

 

 

 

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ισοπαλία μ σκορ 2-2 στο πρώτο παιχνίδι στη Σουηδία θα επιδιώξει να νικήσει τη Μάλμε και να ολοκληρώσει την προσπάθεια για πρόκριση στα Play offs του UEFA Champions League. Εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Στεάουα Βουκουρεστίου – Σπάρτας Πράγας  (πρώτος αγώνας 1-1 στην Τσεχία). Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Τσέλιε – Σάμροκ Ρόβερς (πρώτος αγώνας 1-0 για την Τσέλιε) για τα playoff των προκριματικών του UEFA Europa League.

Επιστρέφει το τηλεπαχνίδι «Τετράγωνα των αστέρων»

Ένα τηλεπαιχνίδι επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά από 22 ολόκληρα χρόνια. Ο λόγος για το θρυλικό τηλεπαιχνίδι «Τετράγωνα των αστέρων» το οποίο τελευταία φορά μεταδόθηκε από το Mega το 2003 με παρουσιαστή τον Γιώργο Μαρίνο. Ο Θανάσης Αλευράς, μετά την παρουσίαση της Eurovision, αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της αναβίωσης του τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ. Το τηλεπαιχνίδι προορίζεται για μετάδοση μία φορά την εβδομάδα στην prime time του Σαββατοκύριακου.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Η Τελετή Λήξης μεταδόθηκε από την ΕΡΤ, ωστόσο την μετέδωσε και η ΕΡΤ3 με διερμηνεία και στην ελληνική νοηματική γλώσσα. Συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό σημείωσε 17,7% και στο σύνολο 18,4...

-Σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ θα προβάλλονται τη νέα σεζόν οι σειρές που ετοιμάζει ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ. Πετυχημένο παράδειγμα ήταν οι «Ψυχοκόρες», οι οποίες ξεκίνησαν από την υπηρεσία ΑΝΤ1+ και στη συνέχεια έκαναν αίσθηση όταν μεταδόθηκαν από τον ελεύθερο ΑΝΤ1...

-Στις 04 Νοεμβρίου 2024 θα κάνουν πρεμιέρα για την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1, οι "Ράδιο Αρβύλα"...

-Καλό βράδυ και εις αύριον τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com