ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 January, 2024 - 18:33

Categories: 

ΠΑΟΚ με σπασμένα τα φρένα συνέτριψε και τον Βόλο!

Τις εκπληκτικές του εμφανίσεις συνεχίζει ακάθεκτος ο ΠΑΟΚ, συνδυάζοντάς τες με επιβλητικές νίκες, που του παρέχουν την δυνατότητα να μείνει ακλόνητος στην κορυφή της βαθμολογίας. Λίγες ημέρες μετά το επιβλητικό 0-4 επί του Πανσερραϊκού με το οποίο ουσιαστικά σφράγισε και από το πρώτο παιχνίδι το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά του θεσμού, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε επίδειξη δύναμης και στο Πανθεσσαλικό συντρίβοντας τον Βόλο με το εντυπωσιακό 1-5 αποδεικνύοντας ότι είναι μι μηχανή … σκοραρίσματος!   Με ξεκάθαρη επιδίωξη να πετύχει ένα γρήγορο γκολ μπήκε στην αναμέτρηση ο «Δικέφαλος». Στο 18’ ο Ντεσπόντοφ απείλησε με μακρινό σουτ, με  τον Κόστιτς να διώχνει με γροθιές.

Η υπεροχή των φιλοξενούμενων απέφερε καρπούς στο 22’ . Ο Μιχαηλίδης έβγαλε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, οι Λούνα και Ράσιτς δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα, με τον Ντεσπόντοφ με ωραίο σουτ να ανοίγει το σκορ για τον «δικέφαλο του βορρά».

Ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει και στο 29΄σκόραρε με τον Μύγα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, αφού έγινε η χρήση του VAR, υποδεικνύοντας τον Μωραϊτη σε αντικανονική θέση. Ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι στο 35’ σε σουτ του Μπράντον Τόμας, ωστόσο πήγε στην ανάπαυλα για το αποδυτήρια πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Μουργκ.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου εκτόξευσαν στα ύψη την απόδοσή τους έχοντας απόλυτα κυριαρχική εικόνα στο ματς. Ο Ντεσπόντοφ στο 52΄ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 0-3 αυξάνοντας τον προσωπικό του λογαριασμό. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν προσωρινά στο 58’ με τον Ντέλετιτς, αλλά μέχρι εκεί.

Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη επικράτησή τους στο 71’. Έπειτα  από φάση διαρκείας στα καρέ του Βόλου, ο Τάισον έκανε το σουτ από τη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει σε σώμα αμυντικού και να αλλάζει πορεία, μπερδεύοντας τον Κόστιτς. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89’ ο Στέφανος Τζίμας.

Ομάδα: