ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

24 May, 2024 - 22:08

Categories: 

ΠΑΟ - Άρης "κονσέρβα" στον ΣΚΑΙ, πανδαισία τελικών κυπέλλων στην Ευρώπη και Η Μαρίνα Σάττι στο Top10 του UK Albums Chart!

Ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης του μεγάλου τελικού κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη. 

 

Το ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 20:30, στο γήπεδο του Βόλου, χωρίς θεατές για λόγους ασφαλείας. Ο ΣΚΑΪ θα μεταδώσει τον αγώνα το Σάββατο στις 23:50 αφότου ολοκληρωθεί το ματς.

Οι τελικοί κυπέλλου Αγγλίας, Γερμανίας και Πορτογαλίας έρχονται στην COSMOTE TV

 

 

Διήμερο απονομών κυπέλλων έρχεται στην COSMOTE TV. Το Σάββατο 25/5 στις 17.00 οι συνδρομητές των καναλιών COSMOTE SPORT θα «μεταφερθούν» στο «Wembley» για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Emirates FA Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (COSMOTE SPORT 3HD). Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ο τελικός του DFB Pokal, όπου η Λεβερκούζεν, ο οποία δεν κατάφερε να κατακτήσει το UEFA Europa League κόντρα στην Αταλάντα, θα αναμετρηθεί με την Καϊζερσλάουτερν (25/5, 21.00, COSMOTE SPORT 2HD). Το διήμερο των τελικών θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 26/5 με αυτόν του Taca de Portugal ανάμεσα σε Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας (19.15, COSMOTE SPORT 3HD).

O τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας στο ACTION 24

 

 

Ο ιστορικός τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας έρχεται αποκλειστικά και φέτος στο ACTION 24

 

Λυών και Παρί Σεν Ζερμέν διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο στο επιβλητικό στάδιο Πιερ Μωρουά για μία χρυσή θέση στα βιβλία του γαλλικού ποδοσφαίρου.

 

Η Λυών θέλει να επιστρέψει στους τίτλους έχοντας κατακτήσει το τελευταίο της κύπελλο το 2012, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν, στο τελευταίο παιχνίδι του Κιλιάν Εμπαπέ με τους Παριζιάνους, θέλει να κάνει το νταμπλ, ύστερα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Αυτό το Σάββατο 25 Μαΐου μπείτε από τις 21:00 το βράδυ στον ρυθμό της αναμέτρησης με το Pre Game και αμέσως μετά στις 22:00 παρακολουθήστε τον τελικό Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν, σε περιγραφή του Μανώλη Σφακάκη, ζωντανά και αποκλειστικά στο ACTION 24.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του αγώνα και μέσω του καναλιού το ACTION 24 στο YouTube, στο ακόλουθο Link: https://youtube.com/live/pkUvCluV6Zw?feature=share

Η Μαρίνα Σάττι στο Top10 του UK Albums Chart!

 

 

 

 

 

 

Για πρώτη φορά στην ιστορία, album Έλληνα καλλιτέχνη στα 10 πρώτα του Ηνωμένου Βασιλείου!Η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει να σαρώνει στα παγκόσμια charts, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.Το νέο της album “P.O.P.” που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο Νο8 των 10 δημοφιλέστερων νέων album παγκοσμίως, ανάμεσα σε ονόματα όπως η Billie Eilish, ο ZAYN και ο Childish Gambino, με την Μαρίνα να αποτελεί την πρώτη Ελληνίδα που καταφέρνει να «εισβάλλει» στο συγκεκριμένο chart.

 

 

 

Για πρώτη φορά όμως στην ιστορία της δισκογραφίας συναντάμε Έλληνα και στο Top10 του Top Albums Debut UK, και μάλιστα με 100% ελληνόφωνα τραγούδια. Σύμφωνα με το Spotify, το “P.O.P.” της Μαρίνας Σάττι ήταν το 10ο δημοφιλέστερο σε streams νέο album στο Ηνωμένο Βασίλειο, για το τριήμερο 17-19 Μαΐου.

 

Δείτε την ανάρτηση του Spotify UK στο Instagram:

 

https://www.instagram.com/p/C7RwwERNNnz/?hl=el&img_index=1

 

Στην Ελλάδα, η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει να βρίσκεται στο Νο1 των YouTube Trends με το “LALALALA” (2,5 εκατομμύρια προβολές σε 1 εβδομάδα), ενώ το “ZARI” ήταν το Νο1 τραγούδι σε streams στο Spotify για την εβδομάδα που πέρασε.

 

Λίγες μέρες πριν, η Μαρίνα Σάττι έγινε η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε στο Νο1 του “Daily Top Artists Greece” chart στο Spotify, αλλά και η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε ταυτόχρονα τόσο στο Νο1, το Νο2 και το Νο3 του ημερήσιου Spotify Top200, όσο και των YouTube trends στην Ελλάδα.

 

Δείτε το official video του “LALALALA” στο YouTube:

 

https://www.youtube.com/watch?v=FX5LMHMcX-Q

 

Βρείτε το “P.O.P.” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

 

https://marinasatti.lnk.to/POP

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Ο Δ. Δεσύλλας και ο Α. Σαββόπουλος θα περιγράψουν τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας για τον BWIN Σπορ FM...

-Για την ΕΡΑ ΣΠΟΡ την μετάδοση θα κάνουν οι Χ. Κοντός και Γ. Τραπεζανίδης...

-Για τον Ελλάδα FM, την περιγραφή θα κάνει ο Λ. Γκαραγκάνης...

-Για τον Real FM, την περιγραφή θα κάνει ο Μ. Παναγιωτόπουλος...

-Εκπομπή μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου θα βγάλει η ΕΡΤ3, το βράδυ του Σαββάτου...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com