ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

8 August, 2024 - 18:18

Categories: 

ΠΑΟ - Αγιαξ στην Cosmote TV και Ολυμπιακός - Νότιγχαμ (και) στο MEGA!

Την Πέμπτη 8/8 (21.00, COSMOTE SPORT 1HD), ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο «ΟΑΚΑ» τον Άγιαξ για την 1η αγωνιστική του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa League. Οι «Πράσινοι» στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασαν το εμπόδιο της Μπότεφ Πλόβντιβ με συνολικό σκορ 6-1, ενώ ο «Αίαντας» απέκλεισε τη Βοϊβοντίνα με συνολικό σκορ 4-1.

Οι pre και postgame εκπομπές, με τους Βασίλη Σαμπράκο και Κώστα Ψάρρα, θα βρίσκονται στη διάθεση των τηλεθεατών με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις 2 αναμετρήσεις.  

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων:

UEFA Europa League (3ος Προκριματικός Γύρος, 1η Αγωνιστική)

Εκπομπή «Pregame Παναθηναϊκός-Άγιαξ» (Πέμπτη 8/8, 20.00, COSMOTE SPORT 1HD & YouTube) (Παρ: Β. Σαμπράκος / Κ. Ψάρρας)

Παναθηναϊκός-Άγιαξ (Πέμπτη 8/8, 21.00, COSMOTESPORT 1HD)  (Περ: Κ. Ψάρρας/ Σχόλιο Β. Σαμπράκος)

Εκπομπή «Postgame Παναθηναϊκός-Άγιαξ» (Πέμπτη 8/8, 23.05, COSMOTE SPORT 1HD) (Παρ: Β. Σαμπράκος / Κ. Ψάρρας)

Ολυμπιακός- Νότιγχαμ Φόρεστ στο MEGA

Το MEGA προθερμαίνεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και φέρνει στις οθόνες μας την πιο δυνατή φιλική αναμέτρηση, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, την Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 21:00.Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με όλα τα νέα της αποκτήματα αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ που ετοιμάζεται για μια ακόμη συναρπαστική χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ. Η «πρόβα τζενεράλε» για τη νέα αγωνιστική σεζόν και τα αποκαλυπτήρια του κατακτητή της Ευρώπης ζωντανά στο MEGA.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ακολουθεί Post–Game εκπομπή με τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

 

K. Στουρνπαρας

kostourn@yahoo.com