ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

24 June, 2026 - 05:37

Categories: 

ΠΑΟ στον ΣΚΑΙ, ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026 στην COSMOTE TV και.... Το «Near & Far» Kastellorizo International Music Festival ζωντανά στη Φωνή της Ελλάδας!

Τα φιλικά παιχνίδια τα οποία θα δώσει ο ΠΑΟ στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν θα μεταδοθούν από τον ΣΚΑΪ, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο τηλεοπτικός σταθμός.

Η  αρχή γίνεται την 1η Ιουλίου (18:00), όταν η ομάδα του Νίστρουπ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Χέλμοντ Σπορτ, στην Ολλανδία. Τρεις ημέρες αργότερα, στις 4 Ιουλίου, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ, στο πιο δυνατό φιλικό που θα δώσει επί ολλανδικού εδάφους, λίγο πριν η αποστολή επιστρέψει στην Αθήνα.

Η συνέχεια θα δοθεί στις 11 Ιουλίου στη Λεωφόρο, όπου οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν την ελβετική Γκρασχόπερς, ενώ η πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων θα γίνει στην Αυστρία, κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης.

 

Να τονίσουμε ότι πιθανότατα από τον ΣΚΑΪ θα μεταδοθούν επίσης και τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Conference League, ενώ στην συνέχεια θα μπει σε λειτουργία η νέα τηλεοπτική πλατφόρμα του ΓΙάννη Αλαφούζου.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026 έρχεται στην COSMOTE TV

 

 

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026 έρχεται το τετραήμερο 25-28 Ιουνίου, με όλη τη δράση να μεταδίδεται στην COSMOTE TV. Το COSMOTE SPORT 5HD θα φιλοξενήσει και τις 17 ειδικές διαδρομές του 8ου γύρου του FIA World Rally Championship (WRC) για το 2026, ενώ η δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα βρίσκεται στην «καρδιά» των εξελίξεων, προσφέροντας πλούσια κάλυψη και μεταφέροντας όλα τα τελευταία νέα μέσα από ειδικές εκπομπές.

 

 

 

Οι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα συντονιστούν την Πέμπτη 25/6 στο COSMOTE SPORT 5HD για να παρακολουθήσουν το Shakedown (09.00), ενώ την ίδια μέρα στις 19:00 θα γίνει και η «εκκίνηση» της αγωνιστικής δράσης με την υπερειδική διαδρομή EKO Super Special Stage, η οποία θα λάβει χώρα στο The Ellinikon Sports Park στο Ελληνικό (θα μεταδοθεί live και από το YouTube κανάλι της COSMOTE TV). Την Παρασκευή 26/6 θα διεξαχθούν οι ειδικές διαδρομές Βωξίτες, Παρνασσός, Στείρι 1, Ελικώνας, Στείρι 2 και Θήβα. Το Σάββατο 27/6 θα ακολουθήσουν οι ειδικές διαδρομές Γυμνό 1, Κολλίνες, Μαίναλο, Κεφαλάρι, Γυμνό 2 και Μαίναλο 2. Το «Ράλλυ των Θεών» θα ρίξει αυλαία την Κυριακή 28/6 με τις ειδικές διαδρομές Άγιοι Θεόδωροι 1, Λουτράκι 1, Άγιοι Θεόδωροι 2 και Λουτράκι 2 Wolf Power Stage.

 

 

 

Η εκπομπή «Acropolis Rally Show» με τους Κώστα Ψάρρα και Γιάννη-Μάριο Παπαδόπουλο και καλεσμένο τον πρωταθλητή ράλλυ χώματος Γιώργο Αμούτζα, θα βρίσκεται στη διάθεση των τηλεθεατών καθημερινά, από την Τετάρτη 24/6 έως και την Κυριακή 28/6. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026, η εκπομπή θα πραγματοποιεί ζωντανές συνδέσεις από ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο Ελληνικό και το Λουτράκι, μεταφέροντας όλο το ρεπορτάζ, ενώ θα παρουσιάσει συνεντεύξεις, αφιερώματα, καθώς και παρασκήνιο από τον μεγάλο αγώνα.

 

 

 

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων:

 

 

 

WRC ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026 (COSMOTE SPORT 5HD)

 

 

 

Τετάρτη 24/6

 

Εκπομπή «Acropolis Rally Show» (19:00)

 

 

Πέμπτη 25/6

 

Shakedown (9:00)

 

Εκπομπή «Acropolis Rally Show» (17:30 & COSMOTE SPORT START & YouTube κανάλι COSMOTE TV)

 

SS1 EKO Super Special Stage (19:00 & COSMOTE SPORT START & YouTube κανάλι COSMOTE TV)

 

Εκπομπή «Acropolis Rally Show» (21:00 & COSMOTE SPORT START & YouTube κανάλι COSMOTE TV)

 

 

 

Παρασκευή 26/6

 

SS2 Βωξίτες (8:45)

 

SS3 Παρνασσός (9:50)

 

SS4 Στείρι 1 (11:10)

 

SS5 Ελικώνας (13:35)

 

SS6 Στείρι 2 (14:45)

 

SS7 Θήβα (16:55)

 

Εκπομπή «Acropolis Rally Show» (19:30)

 

 

 

Σάββατο 27/6

 

SS8 Γυμνό 1 (7:50)

 

SS9 Κολλίνες (9:15)

 

SS10 Μαίναλο 1 (11:00 & COSMOTE SPORT START)

 

SS11 Κεφαλάρι (12:55)

 

SS12 Γυμνό 2 (16:35)

 

SS13 Μαίναλο 2 (19:00)

 

Εκπομπή «Acropolis Rally Show» (20:30)

 

 

 

Κυριακή 28/6

 

SS14 Άγιοι Θεόδωροι 1 (8:25)

 

SS15 Λουτράκι 1 (9:30)

 

SS16 Άγιοι Θεόδωροι 2 (12:10)

 

SS17 Λουτράκι 2 Wolf Power Stage (14:00)

 

Εκπομπή «Acropolis Rally Show» (15:45)

Το «Near & Far» Kastellorizo International Music Festival ζωντανά στη Φωνή της Ελλάδας

 

Το μοναδικό διεθνές φεστιβάλ στην Ελλάδα που είναι αφιερωμένο στους ομογενείς, το «Near & Far» Kastellorizo International Music Festival, θα μεταδώσει ζωντανά η Φωνή της Ελλάδας το τριήμερο 26 με 28 Ιουνίου, κάθε βράδυ από τις 9 έως τα μεσάνυχτα. Έλληνες καλλιτέχνες που διαπρέπουν ανά τον κόσμο έρχονται στο Καστελλόριζο δίνοντας συναυλίες αφιερωμένες στον απόδημο Ελληνισμό. Την παρουσίαση των μεταδόσεων αναλαμβάνει ο Προκόπης Αγγελόπουλος, και την ηχοληψία ο Αργύρης Παντελιάδης.

 

Παρακάτω το πρόγραμμα της εκδήλωσης, όπως το παρουσιάζει η ΕΡΤ:

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

Οι ζωντανές μεταδόσεις της Φωνής της Ελλάδας ξεκινούν με το «Far Voices», στο πλαίσιο του οποίου ο πιανίστας Μάριος Τούμπας και το τρίο του παρουσιάζουν το πρόγραμμα «East of the Sun», με πρωτότυπες συνθέσεις και jazz standards.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

Στη βραδιά «Together», ο εμπνευστής και καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, Περικλής Κανάρης, συμπράττει με την Ανδριάνα Μπάμπαλη, τον Γιώργο Καραβέλατζη και τα παιδιά του Καστελλόριζου σε μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται με τη θεματική «Near Roots», όπου ο Costa Latsos, συνοδευόμενος από τον Θάνο Σταυρίδη, παρουσιάζει το «Pappou's Grammophone», μια μουσική παράσταση που κινείται ανάμεσα στην όπερα, το Broadway και σύγχρονες μουσικές προσεγγίσεις.

Tα εν οίκω...

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Αμανατίδης

 

 

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 77 ετών, ο δημοσιογράφος Ιωάννης Αμανατίδης του Μιχαήλ, συνεπεία προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

 

Ο Γιάννης Αμανατίδης γεννήθηκε στο Πρωτοχώρι Κοζάνης το 1949. Έπειτα από την ολοκλήρωση των γυμνασιακών του σπουδών καθώς και της στρατιωτικής του θητείας, ξεκίνησε την πορεία του στη δημοσιογραφία από την εφημ. «ΒΡΑΔΥΝΗ» το 1974, εργαζόμενος στην επιμέλεια ύλης και τη σελιδοποίηση της αθλητικής σελίδας. Παράλληλα εργαζόταν στην ΕΡΤ, όπου τη δεκαετία του ’80 διετέλεσε Δ/ντης Ειδήσεων επί σειρά ετών. Η διαδρομή του στον έντυπο Τύπο συνεχίστηκε στις εφημ. «ΚΕΡΔΟΣ», «24 ΩΡΕΣ», «ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ», «ΕΘΝΟΣ», «ΒΗΜΑ» και «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ», ενώ διετέλεσε Δ/ντης Σύνταξης στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ», Δ/ντης της εφημ. «ΧΩΡΑ» αλλά και του Ρ/Σ “FLASH”.

 

Ο Γιάννης Αμανατίδης υπηρέτησε τη δημοσιογραφία από πολλές θέσεις ευθύνης και διακρίθηκε για την επαγγελματική του συνέπεια και την αφοσίωσή του στην ενημέρωση. Ευγενής, προσιτός, πάντοτε χαρούμενος και συναδελφικός, αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συναδέλφους που εργάστηκαν μαζί του.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και τη μονάκριβη κόρη του Ξένια και αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον εξαίρετο συνάδελφο.

 

Επιθυμία της οικογένειας είναι να τελεστεί η κηδεία του Γιάννη Αμανατίδη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Τα σύκα σύκα κα ιτην σκάφη σκάφη!

-Διοικητικές αλλαγές στην ιστοσελίδα SPORTAL.GR. Νέος διευθυντής ανέλαβε ο Βασίλης Βέργης, ενώ υπέυθυνος των τηλεοπτικών εκπομπών στο Youtube είναι, πλέον, ο Σωτήρης Κωσταβάρας...

-Συγχώνευση εντός του Ομίλου Village, μέλους του ευρύτερου Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, καθώς αποφασίστηκε η Village Roadshow Operations να απορροφήσει την 100% θυγατρική Grouper Cinemas, η οποία ελέγχει την αλυσίδα κινηματογράφων Option Cinemas (πρώην Ster Cinemas)....

-O Διονύσης Δεσύλλας θα κάνει την περιγραφή των φιλικών αγώνων του ΠΑΟ στον ΣΚΑΙ στην Ολλανδία...

-Καλημέρα και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com