ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

5 August, 2024 - 23:37

Categories: 

Παράταση στις ανανεώσεις καρτών διαρκείας από την ΚΑΕ Ολυμπιακός

 

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας πως θα δοθεί παράταση στις ανανεώσεις των καρτών διαρκείας.

Λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης  που παρουσιάζουν οι νέες κάρτες διαρκείας, απόρροια του έντονου ενδιαφέροντος του κόσμου να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την απόφαση να δώσουν μια μικρή παράταση μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (09/08) στις 22:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως λόγω της τεράστιας ζήτησης, του μεγάλου όγκου ανανεώσεων, αλλά και των πολλών αιτημάτων για αλλαγές, δίνει παράταση στην περίοδο των ανανεώσεων μέχρι και την Παρασκευή (9/8) και ώρα 22:00.

Ομάδα: