ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 June, 2024 - 18:39

Categories: 

Παρέμεινε η Μαργαρίτα Πλευρίτου στο Λιμάνι

Άγκυρα στο Λιμάνι και τον Ολυμπιακό έριξε η Μαργαρίτα Πλευρίτου.Με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να ανακοινώνει την παραμονή της διεθνούς παίκτριάς για μία ακόμη σεζόν.

Καθώς για την 14η διαδοχική, αγωνιστική περίοδο θα είναι στον Ολυμπιακό. Η Μαργαρίτα «κολλημένη» με το Θρύλο.

 

Η ανακοίνωση του Θρύλου για τη Μαργαρίτα

Έτσι, την Κυριακή το απόγευμα ο Θρύλος πιστοποίησε την παραμονή της έμπειρης πολίστριας. Πιο συγκεκριμένα, η αρχηγός των «ερυθρόλευκων» συνεχίζει και θα φορέσει για 14η χρονιά, στη σειρά, το σκουφάκι των πρωταθλητριών Ελλάδας. Για την ακρίβεια, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Θρύλου αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαργαρίτα Πλευρίτου. Η αρχηγός υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει για 14η διαδοχική σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου».

 

Η δήλωση της Μαργαρίτας Πλευρίτου

«Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο. Καθώς αυτή η ανανέωση σηματοδοτεί την 14η συνεχόμενη χρονιά μου με την ομάδα. Επιπλέον, η χαρά, ο ενθουσιασμός και η θέληση να συνεχίζω να αγωνίζομαι με τα χρώματα του Ολυμπιακού παραμένουν ίδια, όλα αυτά τα χρόνια. Κατά συνέπεια, ανυπομονώ για τις προκλήσεις που μας περιμένουν τη νέα σεζόν».

 

Ομάδα: