ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 July, 2024 - 16:23

Categories: 

Παρέμεινε στον Ολυμπιακό ο Νίκος Ζουπάνη

Ο διεθνής διαγώνιος θα φορά για ακόμα ένα χρόνο τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μιας και ανανέωσε το συμβόλαιό του, με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν μια εύκολη διαδικασία.  Ο Ζουπάνη δεν πάει… πουθενά.

 

Επομένως και τη σεζόν 2024-25, θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Ειδικότερα μαζί με τον Τόντσεκ Στερ θα καλύψουν τη θέση του διαγώνιου, στην ομάδα του Αντρέα Γκαρντίνι. Αξίζει να σημειωθεί πώς την προηγούμενη σεζόν βοήθησε πάρα πολύ. Ειδικότερα στην αρχή που ο Σλοβένος διαγώνιος δεν ήταν 100% καλά μετά την εγχείρηση που είχε κάνει. Αλλά στάθηκε άτυχος στο Final-4 του Κυπέλλου. Όμως οι «ερυθρόλευκοι» αναγνώρισαν την προσφορά του και το συμβόλαιό του ανανεώθηκε. Ο Ζουπάνη δεν πάει… πουθενά.

 

Η ανακοίνωση για τον Ζουπάνη

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Ζουπάνη. Ο διεθνής διαγώνιος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου».

 

Ομάδα: