ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 August, 2024 - 19:38

Categories: 

Παραμένει στην Φενέρ για 12η σεζόν ο Μαχμούτογλου

 

Η... σημαία της Φενέρμπαχτσε θα μείνει στον ιστό της, τουλάχιστον και για την επόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα, η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την παραμονή του Μελίχ Μαχμούτογλου, ο οποίος ανανέωσε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2024-25, που θα είναι η 12η γι' αυτόν στον σύλλογο.

O 34χρονος φοράει τη φανέλα της Φενέρ από τη σεζόν 2013-14, έχει αναλάβει με επιτυχία τον ρόλο του αρχηγού της ομάδας εδώ και χρόνια και το όνομα του είναι πλέον συνώνυμό της.

Συνολικά, έχει κατακτήσει μαζί της 6 πρωταθλήματα Τουρκίας, 4 Κύπελλα Τουρκίας και 3 Presidential Cup, ενώ η σημαντικότερή του διάκριση είναι η EuroLeague που σήκωσε το 2017 στην Πόλη.

Υπενθυμίζουμε ότι η Φενέρ έχει ενισχυθεί με εντυπωσιακό τρόπο μεταγραφικά, καθώς έχει ανακοινώσει ήδη τους Ντέβον Χολ, Γουέιντ Μπόλντγουιν, Μπόνζι Κόλσον, Νικολό Μέλι και Λούκα Σάμανιτς. Παράλληλα, πέρα από τον Μαχμούτογλου, ανανέωσε και ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.

Ομάδα: