ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 July, 2024 - 15:45

Categories: 

Παραμένει στον Θρύλο ο Δαλακούρας

 

Τις κινήσεις του σε όλα τα μέτωπα και για το σύνολο των τμημάτων του συνεχίζει ακάθεκτος ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με φόντο την επόμενη ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν.

Την επέκταση νέου μονοετούς συμβολαίου με τον διεθνή ακραίο της ομάδας βόλεϊ ανδρών, Ανέστη Δαλακούρα, επισημοποίησαν οι ερυθρόλευκοι» την Τρίτη (16/70 για λογαριασμό της νταμπλούχου ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

 

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ανέστη Δαλακούρα. Ο διεθνής ακραίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Ανέστη Δαλακούρα: “Για άλλη μια χρονιά, τέταρτη συνολικά, θα είμαι στην ομάδα του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω προπονητές και διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Από τη μεριά μου και φέτος, θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ, όποτε μου ζητηθεί, για να κατακτήσουμε πάλι τίτλους με την ομάδα”».

Ομάδα: