ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 April, 2024 - 23:58

Categories: 

Περίπατος της Ρεάλ με «κατοστάρα» απέναντι στην Μπασκόνια

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 101-90 της Μπασκόνια, έκανε το 2-0 στη σειρά και χρειάζεται μία νίκη ακόμα για να προκριθεί στο Final Four της EuroLeague.

Περίπατος για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο WiZink Center, που επικράτησε με 101-90 της Μπασκόνια και είναι έτοιμη να "κλείσει" εισιτήρια για το Βερολίνο και το Final Four της EuroLeague.

 

Η ομάδα του Τσους Ματέο μπήκε στο παρκέ με “αέρα” κυριαρχίας από το Game 1, επέβαλε τον ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά (35-27, 14') και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στη σειρά (2-0). Η πρωταθλήτρια Ευρώπης χρειάζεται ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, για να προκριθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης και να υπερασπιστεί το “στέμμα” της.

 

Για τη Ρεάλ, πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Φακούντο Καμπάσο με 24 πόντους (4/5 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ, με τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε να προσθέτει 16 πόντους με 5 ριμπάουντ και τον Γουόλτερ Ταβάρες να ακολουθεί με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όσους σημείωσαν και οι Ντεκ και Ποϊριέ.