ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

15 May, 2024 - 04:42

Περιγραφές SL, Coppa Italia και 24«EURO Time» στην ΕΡΑ Σπορ!

Στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τετάρτη 15/5 (20:00) το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 9η αγωνιστική των Playoffs της Stoiximan Super League που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας, 

Ο αγώνας θα πλαισιωθούν με Pre Game Show καθώς και με την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τους Γαννίκο Δούσκα, Λίλα Κουντουριώτη.

O τελικός του Coppa Italia στα Novasports!

Στην Ιταλία δεσπόζει ο τελικός του Coppa Italia, ανάμεσα στην Αταλάντα, φιναλίστ και του τελικού του UEFA Europa League και στην «Μεγάλη Κυρία», Γιουβέντους (15/5, 22:00) που θα διεξαχθεί στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. H ομάδα του Μπέργκαμο θα επιδιώξει να κατακτήσει το 2ο τρόπαιο στην ιστορία απέναντι στη «Βέκια Σινιόρα» που θέλει να προσθέσει το 15ο Κύπελλο στο παλμαρέ της.

19:00 Η Ώρα των πρωταθλητών Α’ Μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη

 

20:00 Stoiximan Super League Play Offs – 9η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Novasports Prime σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Γιώργου Αργυρόγλου

22:15 Η Ώρα των πρωταθλητών B’ Μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη

23:30 Novasports Football Club Novasports Prime στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Ντέμη Νικολαϊδη και τον Γιάννη Πάγκο

Το EURO 2024 πλησιάζει και η ΕΡΑ ΣΠΟΡ πιάνει κερκίδα με την εκπομπή «EURO Time»

 

Στους ρυθμούς του EURO 2024 μπήκε από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Η ιστορικότερη αθλητική ραδιοφωνική συχνότητα της Ελλάδας ξεκινάει το «ταξίδι» της στα γήπεδα της Γερμανίας και συντονίζεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 12:00, με την εκπομπή «EURO Time».

 

O Ηλίας Δρυμώνας και ο Χρήστος Σαράντος ανοίγουν τον φάκελο της μεγάλης γιορτής του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου, που θ’ αρχίσει στις 14 Ιουνίου, και φωτίζουν όλες τις γνωστές και άγνωστες πτυχές των 24 φιναλίστ, λίγο πριν από τη σέντρα.

 

Στην εκπομπή «EURO Time» της ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα συντονιστούν πρωταγωνιστές του παρελθόντος αλλά και του παρόντος, για να κάνουν ακόμα πιο όμορφο και ενδιαφέρον το ταξίδι σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή με τις εμπειρίες, τις γνώσεις και τις αναμνήσεις τους.

 

Μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου, το «EURO Time»  θα «ακτινογραφήσει» τα ρόστερ όλων των ομάδων, θα «ταξιδέψει» σε όλα τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση και θα σας μεταφέρει τα τελευταία νέα αγωνιστικά και όχι μόνο.

 

Συντονιστείτε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 12:00-13:00, στην εκπομπή «EURO Time», με τον Ηλία Δρυμώνα και τον Χρήστο Σαράντο.

Οι καλεσμένοι στην εκπομπή “Καλύτερα αργά” στο Action 24

 

 

Επειδή κάποια πράγματα λέγονται «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ», η εκπομπή ανατρεπτικών συνεντεύξεων με την Αθηναΐδα Νέγκα υποδέχεται στο στούντιο του ACTION 24 και αυτή τη βδομάδα από Τρίτη έως Παρασκευή στις 00:00 ακριβώς, μοναδικούς καλεσμένους.

 

Απόψε Τρίτη, η Αθηναΐς Νέγκα καλωσορίζει την Μαρία Μάρκου, την γνωστή σε όλους μας «Γυναίκα με τα μαύρα» από το «The Chase». «Η δικιά μου φέρουσα ικανότητα εγκέφαλου είναι παραπάνω από τον μέσο όρο» λέει η ίδια, ενώ εξομολογείται πως για τον δεύτερο σύζυγο της δεν έχει κανένα συναίσθημα!

 

Αύριο Τετάρτη τα μεσάνυχτα, το «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ» φιλοξενεί τον Γιάννη Ζουγανέλη που αναφέρεται στην έλλειψη που του δημιουργεί η απουσία του Σάκη Μπουλά ενώ θεωρεί πως πρέπει να τελειώσει η πολιτική ορθότητα για να πάμε μπροστά. Μιλάει επίσης για την αγαπημένη του Μαρίνα Σάττι, ενώ εκφράζει την αμφιβολία που ένιωσε όταν άκουσε για πρώτη φορά το «Ζάρι».

 

Την Πέμπτη 16 Μαΐου ακολουθεί ο Ιάκωβος από την «Γη της ελιάς», Στέφανος Κυριακίδης, αλλά και η Ευσταθία Καπαρέλη που μιλάει για την σχέση της με τον σύζυγο της. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με την Νεκταρία Γιαννουδάκη που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον «Σασμό» αλλά και τον συγγραφέα και αρθρογράφο Τάκη Θεοδωρόπουλο που μας συστήνει το νέο βιβλίο του «Ελεύθερος Σκοπευτής».

 

Η έμπειρη δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα, κάθε Τρίτη έως Παρασκευή τα μεσάνυχτα, μας συστήνει καλεσμένους που γνωρίζουμε καλά και αρκετούς που θέλουμε να μάθουμε καλύτερα, με σκοπό να εστιάσουμε σε θέματα επικαιρότητας και ζωής από εναλλακτική σκοπιά, με δημιουργική ασάφεια και χιούμορ επίτηδες και «κατά λάθος».

 

Tα εν οίκω...

 

ΕΣΗΕΑ: Η προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των δημοσιογράφων δεν θα αποδώσει

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ παρακολουθεί  με ανησυχία την εξέλιξη της υγείας της συναδέλφου Ρένας Κουβελιώτη, μετά την επίθεση που δέχθηκε, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ, με συνέπεια να τραυματισθεί σοβαρά.

 

Για μία ακόμα φορά το Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει ότι, η προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των λειτουργών της ενημέρωσης με την άσκηση  βίας δεν θα αποδώσει. Ο δημοσιογράφος οφείλει να υπηρετεί την ενημέρωση και την ελεύθερη έκφραση, σύμφωνα με τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, όπως και έπραξε η συνάδελφος.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της συναδέλφου σε όλες τις ενέργειές της.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Θύμα επίθεσης η Ρένα Κουβελιώτη. Η   δημοσιογράφος τραυματίστηκε  σοβαρά στον ώμο, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ, ενώ ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη...

-Συνεργασία με τον όμιλο του Γιάννη Φιλιππάκη (Εστία, δημοκρατία κ.α) ξεκίνησε η Μαρία Δεναξά, με τις ανταποκρίσεις της από το Παρίσι...

-Kανονικά θα προβληθεί τόσο η "Αθλητική Τετάρτη" στην ΕΡΤ1 (23.45) και το Super Μπάλα LIVE στο MEGA (00:10)...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com