ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

8 September, 2024 - 01:46

Categories: 

Πρεμιέρα με «τριάρα» και σούπερ Ιωαννίδη για την Εθνική!

Ιδανικό «ποδαρικό» πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα στο επίσημο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην άκρη του πάγκου της

 

Η «Γαλανόλευκη» μπήκε νικηφόρα στην νέα εποχή με τον Σέρβο τενχικό στην άκρη του πάγκου της θριαμβεύοντας με 3-0 της Φιβλανδίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μάλιστα βρέθηκε με το καλησπέρα στην κορυφή του ομίλου της στο Νations League.

 

Εκτελεστής για την κυνική γαλανόλευκη ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 23’, εκμεταλλευόμενος λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ, ενώ ήταν αυτός, ο οποίος είχε και τον τελευταίο λόγο στο ματς. Αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 76’ με κεφαλιά από κόρνερ του Μπακασέτα.

Ο φορ του Παναθηναϊκού, ο οποίος υπενθύμισε γιατί έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, είχε και δοκάρι (46’). Το άλλο τέρμα της Εθνικής ήρθε στο 37’, με τον Κουλιεράκη να εκτελεί από την καρδιά της αντίπαλης περιοχής, αλλά τον Κάλμαν να χρεώνεται με αυτογκόλ. Ο πρώην πλέον στόπερ του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός και στα αμυντικά του καθήκοντα, κάνοντας καίριες επεμβάσεις στο πρώτο μέρος, στο οποίο η Ελλάδα δεν είχε καλή εικόνα, παρά τα δύο τέρματα που σημείωσε.

Ντεμπούτο, πέραν του Γιοβάνοβιτς, έκανε και ο Ζαφείρης, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Διαιτητής: Ους Σνάιντερ (Ελβετία)

Βοηθοί: Μάρκο Ζίρκερ (Ελβετία), Μπέντζαμιν Ζίρκερ (Ελβετία)

Σβεν Βολφενσμπέργκερ (Ελβετία)

VAR: Λούκας Φέχντριχ (Ελβετία), AVAR: Μίρελ Τούρκες

 

Ελλάδα (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος – Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας – Μπουχαλάκης (65’ Ζαφείρης), Μάνταλος (65’ Σιώπης) – Χατζηγιοβάνης (46’ Κωνσταντέλιας), Μπακασέτας (77’ Παυλίδης), Πέλκας – Ιωαννίδης (77’ Βαγιαννίδης)

 

Φινλανδία (Μάρκου Κανέρβα): Χραντέσκι – Σταλ, Χόσκονεν, Ιβάνοβ, Γκάλβεζ – Πέλτολα, Σούλερ (45’ Νίσιλα), Καμαρά (82’ Βάλτα) – Άντμαν (62’ Κέσκινεν), Λουντ (62’ Γένσεν), Κάλμαν (62’ Ποχγιάνμπαλο)