ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 May, 2024 - 16:17

Categories: 

Προβάδισμα πρόκρισης για την Ντόρτμουντ

Σε ένα ματς που είναι απίστευτο το πως σημειώθηκε μόνο ένα γκολ, αυτό το πέτυχε η Ντόρτμουντ και με 1-0 επικράτησε της Παρί Σεν Ζερμέν παίρνοντας το μικρότερο προβάδισμα για τον τελικό.

Ακόμα ένα εκπληκτικό παιχνίδι είδαμε στο φετινό Champions League με τις BvB και PSG να χάνουν πολλές ευκαιρίες και με κάποιο τρόπο να μένουν στο λιτό 1-0 που διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος. Η Μπορούσια πέτυχε πολύτιμη νίκη για την Γερμανία καθώς με αυτή η Bundesliga τη νέα σεζόν θα έχει 5 ομάδες στην κορυφαία διοργάνωση και φυσικά έκανε ένα βήμα για να βρεθεί στον τελικό, κάτι που τελευταία φορά κατάφερε το 2013.

 

Η Ντόρτμουντ είχε την πρώτη φάση στο 14’ με τον Ζάμπιτσερ να βγαίνει από δεξιά μετά την πάσα του Μπραντ αλλά ο Ντοναρούμα απέκρουσε και στη συνέχεια η Παρί πήρε τα ηνία του ματς, είχε την μπάλα, έπαιζε σχεδόν στο μισό γήπεδο, όμως όχι μόνο δεν έβγαλε φάση αλλά στην κόντρα δέχθηκε γκολ. Αυτό συνέβη στο 36’ όταν ο Σλότερμπεκ έκανε μπαλιά 40 μέτρων στην πλάτη της άμυνας της PSG, ο Φίλκρουγκ μαγικό κατέβασμα με μία επαφή και με το αριστερό νίκησε στο τετ-α-τετ τον Ντοναρούμα (1-0). Ο τελευταίος στο 44’ έβγαλε εντυπωσιακά το βολέ του Μπραντ κρατώντας στον αγώνα την Παρί, η οποία δύο λεπτά πριν είχε χάσει με τραυματισμό τον Λούκας Ερναντέζ.

 

Στην επανάληψη ο Λουίς Ενρίκε είδε την ομάδα του να μπαίνει ακριβώς με τον τρόπο που ήθελε και στο 51’ έχασε αδιανόητη διπλή ευκαιρία με δύο δοκάρια, με τον Μπαπέ να έχει το πρώτο με πλασέ στην απέναντι γωνία και τον Χακίμι το δεύτερο με συρτό σουτ. Στο 56’ ο Φαμπιάν Ρουίθ φάτσα με το γκολ έστειλε άουτ την κεφαλιά και στο 60’ ήταν η σειρά της Ντόρτμουντ να χάσει ένα άχαστο, καθώς ο μαγικός σε όλο το παιχνίδι, Σάντσο, έκανε πλάκα από δεξιά και γύρισε πάρε-βάλε στον σκόρερ, ο οποίος όμως δεν το έβαλε.

 

Ο Φίλκρουγκ ήταν πρωταγωνιστής και στη συνέχεια καθώς η Ντόρτμουντ προσπάθησε να μείνει μπροστά όσο οι παίκτες της είχαν δυνάμεις αφού ο Τέρζιτς έκανε την πρώτη αλλαγή μετά το 80’. Ο Γερμανός φορ πριν πάρει την κεφαλιά μόνος του σπρώχτηκε στο όριο του κανονικού από τον Νούνο Μέντες και στιγμές μετά και πάλι από αέρος δεν τα κατάφερε. Στο 72’ ο Ντεμπελέ έκανε τεράστια ευκαιρία μετά το μαγικό τσίμπημα του Μπαπέ και στο 80’ και ο Γάλλος εξτρέμ σούταρε ψηλά από το πέναλτι από το γύρισμα του Χακίμι. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε καθώς στο 84’ ο Μαρκίνιος ντύθηκε Μαλντίνι και με σούπερ τάκλιν έκοψε τον Μπραντ που ήταν έτοιμος να σκοράρει στο 84’.

 

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Έντιν Τέρζιτς): Κόμπελ, Ρίερσον (87’ Βολφ), Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν, Εμρέ Τσαν, Ζάμπιτσερ, Μπραντ (87’ Ν’Μέτσα), Αντεγιέμι (83’ Ρόις), Σάντσο, Φίλκρουγκ (90’ Μουκόκο).

 

Παρί Ζεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Ερναντέζ (42’ Μπεράλντο), Μέντες, Βιτίνια, Φαμπιάν Ρουίθ, Ζαΐρ-Εμερί, Μπαρκολά (65’ Κόλο Μουανί), Ντεμπελέ, Μπαπέ.