ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 March, 2024 - 14:54

Categories: 

Προτείνει νέο συμβόλαιο σε Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός

 

Όλο και πιο έντονα ακούγονται οι «σειρήνες» από ομάδες κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που φέρονται να έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Φώτη Ιωαννίδη. Τη ίδια στιγμή οι «πράσινοι» σκοπεύουν να προτείνουν νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με στον 24χρονο διεθνή επιθετικό για ανανέωση της συνεργασίας τους.   Ο Ιωαννίδης είχε επεκτείνει το συμβόλαιο του με τους Παναθηναϊκό,  μόλις τον περασμένο Μάιο, ωστόσο η διοίκηση του Τριφυλλιού,  θα προσφέρει στον 23χρονο επιθετικό ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο, με τις απολαβές να αγγίζουν το 1 εκ. ευρώ. !

O Ιωαννίδης μετράει την πιο παραγωγική του σεζόν. Σε 36 συμμετοχές έχει σκοράρει 20 φορές, ενώ μετρά και 7 ασίστ. Ο νεαρός επιθετικός αποδεικνύει οτι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση  και ήδη ομάδες, από το εξωτερικό, έχουν δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.  Αιντραχτ Φρανκφούρτης,  Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Στουτγάρδη, Μπολόνια, Αταλάντα και Σεβίλη καλοβλέπουν, τον επιθετικό του τριφυλλιού. Μάλιστα, η γερμανική Αιντραχτ , κατέθεσε επίσημη πρόταση, αλλά οι πράσινοι είπαν όχι.

 

Στον Παναθηναϊκό, είναι ξεκάθαροι, δεν πωλείται ο Ιωαννίδης, καθώς θεωρούν οτι είναι μια από τις σημαντικότερες μονάδες της ομάδας. Στο Τριφύλλι, θέλουν να χτίσουν πάνω σε Ιωαννίδη και Μπακασέτα, την ομάδα των επόμενων ετών. Για να δείξουν στον Ιωαννίδη, πόσο τον πιστεύουν, θα του προσφέρουν ένα νέο ηγεμονικό συμβόλαιο.

 

Ο Ιωαννίδης, έχει ετήσιες απολαβές  που αγγίζουν τις 300.000 ευρώ, με τα μπόνους να αγγίζουν τις 450.000 ευρώ.  Με τα νέα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός προσφέρει περίπου 1.000.000, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων, Πρωτάθλημα, Κύπελλο και συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

 

Η χρηματιστηριακή αξία του Ιωαννίδη

Η χρηματιστηριακή αξία του Ιωαννίδη είναι στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πριν λίγους μήνες, μόλις άγγιζε τα 3.5 εκατομμύρια. Ο Παναθηναϊκός δεν πουλάει με αυτά τα πόσα. Αν χρειαστεί ν να τον παραχωρήσει, τότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν πάνω από 20.000.000 ευρώ.

 

Το καλοκαίρι, αναμένεται να είναι καυτό για τον Ιωαννίδη. Ειδικότερα, αν η εθνική Ελλάδας, αγωνισθεί στο Euro 2024, τότε η αξία του, θα εκτοξευτεί.

 

 

 

Ομάδα: