ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 May, 2024 - 19:51

Categories: 

Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ και στις γυναίκες

Τίτλους… παντού ο ΠΑΟΚ! Μετά το πρωτάθλημα στους άνδρες, η ομάδα γυναικών λύγισε στα πέναλτι με 5-4 την ΑΕΚ (μετά το 1-1 σε καν. διάρκεια και παράταση), κατέκτησε το Κύπελλο και έκανε το νταμπλ.

Κάπως έτσι, ο «δικέφαλος του βορρά» συνέχισε την κυριαρχία του στο ποδόσφαιρο γυναικών, έχοντας για μεγάλη πρωταγωνίστρια τη Νόιχαους η οποία έβγαλε το πέναλτι της Νίκα και οδήγησε την ομάδα της στο τρόπαιο!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για τις «ασπρόμαυρες», οι οποίες στο 20ο λεπτό βρήκαν το προβάδισμα με τρομερή κεφαλιά της Παπαδοπούλου μετά τη σέντρα της Μήτκου. Το γκολ αυτό έκανε τις δύο ομάδες να σφίξουν περισσότερο, αφού ο ΠΑΟΚ κάθισε πάνω στο προβάδισμα και η ΑΕΚ δεν θέλησε να δώσει διαδρόμους προς την εστία της.

 

 

Το ημίχρονο βγήκε με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με σκορ 1-0, αλλά το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους βρήκε τις «κιτρινόμαυρες» να ισοφαρίζουν. Η Χατζηνικολάου έπαιξε κάθετα και τρύπησε την αντίπαλη άμυνα, με την Στεφάτου να πλασάρει ιδανικά από θέση τετ-α-τετ για το 1-1 στο 47’.

 

 

Ομάδα: