ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 June, 2024 - 18:46

Categories: 

Πρόεδρος Μπράγκα: «Ο Ολυμπιακός διατηρεί την οψιόν αγοράς του Όρτα»

Ο Αντρέ Όρτα ήρθε το περασμένο Γενάρη στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα, καταφέρνοντας πολύ γρήγορα να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας και του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, παίρνοντας φανέλα βασικού στον «ερυθρόλευκο» άξονα.

Στους 5 μήνες που βρέθηκε στους Πειραιώτες, ο 27χρονος Πορτογάλος χαφ κατέγραψε 21 συμμετοχές με 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, πανηγυρίζοντας στο φινάλε της σεζόν την κατάκτηση του Conference League.

Για το μέλλον του έμπειρου δεξιοπόδαρου μέσου μίλησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ, με δηλώσεις του σε πορτογαλικά Μέσα.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου τόνισε πως ο Ολυμπιακός διατηρεί οψιόν αγοράς του Όρτα, το deadline της οποία μάλιστα δεν έχει τελειώσει, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ακόμα μπορούν οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν για την αγορά του παίκτη!

«Η Μπράγκα θέλει να έχει όλους τους καλούς της παίκτες. Ο Όρτα έχει ακόμα τρία χρόνια συμβολαίου. Είχε δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει οψιόν απόκτησής του. Όμως το deadline για την ενεργοποίηση της οψιόν δεν έχει τελειώσει. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαλβαδόρ.

Ομάδα: