ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 May, 2024 - 23:19

Categories: 

Πρόκριση για τον Άρη με μυθικό τρίποντο του Τολιόπουλου

Λύγισε τον Προμηθέα με απίστευτο buzzer-beater τρίποντο του Τολιόπουλου και προκρίθηκε στα ημιτελικά της φετινής Stoiximan Basket League ο Άρης!

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, όταν βρέθηκε να προηγείται μέχρι και με διαφορά 18 πόντων, όμως είδε τους Πατρινούς να βγάζουν αντίδραση και να επιστρέφουν στη διεκδίκηση της νίκης, πριν έρθει ο Τολιόπουλος για να χαρίσει τη νίκη-πρόκριση (88-87) στην ομάδα του, σε νεκρό χρόνο!

Έτσι, ο Άρης έκλεισε ραντεβού με τον Παναθηναϊκό AKTOR στην ημιτελική φάση των φετινών playoffs, ενώ ο Προμηθέας ολοκλήρωσε τη σεζόν του, παρότι ξεκίνησε τη σειρά με νίκη.

Κορυφαίοι για τον Άρη στην αναμέτρηση ήταν οι Γκάλινατ (28π, 8 ριμπ), Μπλούμπεργκς (17π) και Τολιόπουλος (15π, 5 ασίστ), ενώ για τους Πατρινούς δεν ήταν αρκετές οι προσπάθειες των Ετσενίκε (19π), Χέιλ (18π) και Κάουαν (17π).

 

Ομάδα: