ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

13 September, 2024 - 20:24

Categories: 

Πρώτος αρχηγός του Παναθηναϊκού ο Φώτης Ιωαννίδης

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την τετράδα των αρχηγών του για τη νέα σεζόν με τον Φώτη Ιωαννίδη να είναι ο πρώτος, ενώ στην τετράδα μπήκε και ο Τάσος Μπακασέτας.

 

Ο Παναθηναϊκός άλλαξε την τετράδα στους αρχηγούς του με τον Φώτη Ιωαννίδη να γίνεται ο πρώτος στην ιεραρχία των "κάπτεν" των πρασίνων.

 

Μία ασφαλώς συμβολική κίνηση, που στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ειδικά τώρα που έρχεται και το νέο συμβόλαιο για τον διεθνή φορ. Ούτως ή άλλως, για τον Παναθηναϊκό αποτελεί πάντα προτεραιότητα να είναι Έλληνας ο αρχηγός και ο Ιωαννίδης εκπροσωπεί όλα όσα πρεσβεύει το τριφύλλι. Ο Ιωαννίδης ήταν και την περσινή σεζόν αρχηγός, αλλά ο τέταρτος στην ιεραρχία.

 

Δεύτερος αρχηγός είναι ο Κάρλος Ζέκα (επίσης πέρυσι ήταν στους αρχηγούς), ενώ στην τετράδα μπήκε και ο Τάσος Μπακασέτας ως τρίτος στην ιεραρχία, αντί του Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος φέτος αν παραμείνει στο ρόστερ θα έχει συμπληρωματικό ρόλο.

 

 

Τέταρτος θα είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ, που μέχρι πέρυσι ήταν πρώτος αρχηγός.

 

Ομάδα: