ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 July, 2024 - 16:55

Categories: 

Πυροδότησε την «βόμβα» Λαμέλα η ΑΕΚ!

 

 

Αίσια έκβαση φαίνεται πως θα έχει η προσπάθεια της ΑΕΚ για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Έρικ Λαμέλα!

Τα τελευταία λεπτά υπάρχει πλήθος δημοσιευμάτων και αναρτήσεων στην Αργεντινή, τα οποία συγκλίνουν στο ότι ο 32χρονος αστέρας απάντησε θετικά στην πρόταση της «Ένωσης»!

Μεταξύ αυτών και ο Ουριέλ Λουγκτ, ο οποίος ήταν και εκείνος που είχε αποκαλύψει το θέμα, αλλά και αυτός που προ ημερών είχε αναφέρει ότι είχε μπει «φρένο» στην υπόθεση. Κάτι, όμως, που όπως φαίνεται άλλαξε με θετική κατάληξη για τον «δικέφαλο».

Μάλιστα το θέμα συνεχίζουν και τα περισσότερα media στη χώρα του διεθνή μεσοεπιθετικού. «Ο Ερικ Λαμέλα είναι η νέα ενίσχυση για την ΑΕΚ . Εχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του ως νέος παίκτης της ομάδας. Φτάνει ελεύθερος μετά το χρόνο του στη Σεβίλλη», υπογράμμισε για παράδειγμα το VarskySports.

O Ούριελ Λουγκτ είναι Αργεντινός δημοσιογράφος και φαίνεται πως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ερικ Λαμέλα, καθώς είναι εκείνος που αποκάλυψε πως οδεύει στην ΑΕΚ.

 

Πριν από λίγο μέσω των social media όχι μόνο ισχυρίστηκε κάτι ανάλογο, αλλά έγραψε χαρακτηριστικά. «Τώρα ναι! Ο Ερικ Λαμέλα είναι παίκτης της ΑΕΚ».

Πλέον όλα δείχνουν πως βρισκόμαστε προ των πυλών για μία μεγάλη «κιτρινόμαυρη» μεταγραφή.

 

Ομάδα: