ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

31 May, 2024 - 03:34

Categories: 

Ρεκόρ τηλεθέασης στον θρίαμβο του Ολυμπιακού, το EURO 2024 στα Novasports και τα γενέθλια του ΑΘΗΝΑ 984!

Με το ασύλληπτο 58% στο δυναμικό κοινό 18-54, ο ευρωπαϊκός θρίαμβος του Ολυμπιακού στο UEFA Europa Conference League που μεταδόθηκε ζωντανά από το MEGA, κατέρριψε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.Το MEGA «χάρισε» στους φιλάθλους τη βραδιά που άλλαξε το ελληνικό ποδόσφαιρο και εκείνοι ανταποκρίθηκαν εκτοξεύοντας την τηλεθέαση σε άνευ προηγουμένου επιδόσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πρώτη κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου από ελληνική ομάδα έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης σημειώνοντας 58% στο δυναμικό κοινό και 56,6% στο γενικό σύνολο. Κατά τη διάρκεια της απονομής του βαρύτιμου κυπέλλου, η τηλεθέαση χτύπησε «κόκκινο» και έφτασε το 63,9% στο σύνολο του κοινού. Μάλιστα, τη στιγμή του γκολ του Ελ Κααμπί η τηλεθέαση εκτινάχθηκε στο 74,1% στο δυναμικό κοινό 18-54.  Σε επιμέρους ανδρικό κοινό, άγγιξε το αστρονομικό 82,2%!

 

 

 

 

 

 

 

Οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στην ελεύθερη τηλεόραση την θρυλική βραδιά για την ομάδα του Πειραιά σε περιγραφή του Κώστα Βερνίκου και του Αντώνη Κατσαρού. Η κάλυψη του ματς απογειώθηκε στους 3.371.000 τηλεθεατές.

 

 

 

 

 

 

 

Σύσσωμη η φίλαθλη Ελλάδα συντονίστηκε από νωρίς στο MEGA. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του MEGA μετέδιδε λεπτό προς λεπτό όσα συνέβαιναν εντός και εκτός γηπέδου πριν τη σέντρα.

 

 

 

 

 

 

 

Στις 21:00 ακριβώς, ο παρουσιαστής των ειδικών εκπομπών του MEGA και συντονιστής όλης της παραγωγής, Παναγιώτης Περπερίδης έδωσε τον παλμό της βραδιάς λίγο πριν την τελετή έναρξης του UEFA Europa Conference League. Στο ρεπορτάζ του αγώνα ο Νίκος Κώτσης και ο Γιώργος Νοικοκύρης. Στο στούντιο της Νέας Φιλαδέλφειας, ο Γιώργος Χελάκης, ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος. Στην αρχισυνταξία της παραγωγής ο Γιώργος Μαζιάς, ο Δημοσθένης Μπουλούκος και ο Βιδιάνος Ρούσσος.

 

 

 

 

 

 

 

Μετά την απονομή, στη μεγάλη ενημερωτική εκπομπή του MEGA που παρουσίασε ο Παναγιώτης Περπερίδης, μαζί με τους αθλητικούς συντάκτες, οι δημοσιογράφοι Γιάννης Χαραμίδης, Μαρίνος Αλειφέρης, Μάριος Κωνσταντινίδης, Μάνια Αλιβιζάτου, Γιώργος Παππάς, Παναγιώτης Φωτεινός, Βελίκα Καραβάλτσιου,  Θέμης Σωτηρόπουλος μετέφεραν ζωντανά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των φιλάθλων που πλημμύρισαν τον Πειραιά αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα σε ένα «ερυθρόλευκο» ποτάμι που παρέμεινε στους δρόμους μέχρι το πρωί. Πρόκειται για μια σπάνια τηλεοπτική κάλυψη υψηλών προδιαγραφών, στην οποία πραγματοποιήθηκαν πάνω από 30 ζωντανές συνδέσεις με διαφορετικά σημεία της ελληνικής επικράτειας. Το MEGA βρέθηκε μεταξύ άλλων στο Ηράκλειο, την Πάτρα, τον Βόλο, τα Χανιά, τη Μυτιλήνη, το Αγρίνιο, τη Σύρο, τη Ναύπακτο.

 

 

 

 

 

 

 

Η μετάδοση των πανηγυρισμών από όλη τη χώρα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και σημείωσε ποσοστό 53,6% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 50,2% στο γενικό σύνολο.

 

 

 

 

 

 

 

Το MEGA, μετά την κάλυψη και αυτής της ιστορικής αθλητικής βραδιάς, παγιώνεται στη συνείδηση των φιλάθλων ως σημείο αναφοράς για κάθε μεγάλο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό ραντεβού. Επόμενος σταθμός, το Σάββατο 1η Ιουνίου στις 22:00 με τον τελικό του UEFA Champions League ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Γουέμπλεϊ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To European Minifootball Federation-EURO 2024 στο «γήπεδο» του Novasports!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H Ελληνική ομάδα Mini Football «παίζει μπάλα» στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη με στόχο το τρόπαιο του EURO 2024 και το Novasports θα είναι εκεί! Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το European Minifootball Federation-EURO 2024, που θα διεξαχθεί το διάστημα 1-8 Ιουνίου στο Σεράγεβο με 24 ομάδες να αγωνίζονται με στόχο το τρόπαιο.

 

 

 

Η ελληνική ομάδα συμμετέχει στον 2ο όμιλο και θα αγωνιστεί με το Καζακστάν, την Ουκρανία και την Αγγλία. Οι αγώνες θα μεταδοθούν από το Novasports Start και θα είναι σε περιγραφή του απεσταλμένου δημοσιογράφου του Novasports, Μιχάλη Κατσαφάδου.

 

 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων (1-8/6) έχει ως εξής στο Novasports:

 

 

 

Φάση Ομίλων

 

 

 

Σάββατο 1 Ιουνίου

 

 

 

 

 

13:15 Καζακστάν-Ελλάδα

 

21:00 Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Αλβανία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κυριακή 2 Ιουνίου

 

 

 

 

 

16:45 Ουκρανία-Ελλάδα

 

18:00 Αγγλία-Καζακστάν

 

 

 

 

 

 

 

Δευτέρα 3 Ιουνίου

 

 

 

 

 

20:30 Καζακστάν-Ουκρανία

 

21:45 Ρουμανία-Ουγγαρία

 

 

 

 

 

 

 

Τρίτη 4 Ιουνίου

 

 

 

21:45 Σλοβακία-Τσεχία

 

 

 

23:00 Ελλάδα-Αγγλία

 

 

 

 

 

 

 

Φάση των “16”

 

 

 

Τετάρτη 5 Ιουνίου

 

 

 

12:00, 13:30, 15:00, 17:00

 

 

 

 

 

 

 

Προημιτελικοί

 

 

 

Πέμπτη 6 Ιουνίου

 

 

 

18:00, 19:30, 21:00, 22:30

 

 

 

 

 

 

 

Ημιτελικοί

 

 

 

Παρασκευή 7 Ιουνίου

 

 

 

20:00, 21:30

 

 

 

 

 

 

 

Τελικοί

 

 

 

Σάββατο 8 Ιουνίου

 

 

 

 

 

20:00 Μικρός τελικός

 

21:45 Τελικός

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αθήνα 9.84: 37 χρόνια στα FM της πόλης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Αθήνα 9.84, ένα από τα ιστορικότερα ραδιόφωνα της χώρας, συμπληρώνει αύριο 37 χρόνια στον αέρα και το γιορτάζει έξω από το στούντιό του. Από τις 10 το πρωί έως την 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα «Γιάννης Μαρίνος» του συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» του Μεγάρου Μουσικής, φοιτητές των τμημάτων Επικοινωνίας-ΜΜΕ και δημοσιογραφίας του Παντείου και του ΕΚΠΑ, και οι πρωτεργάτες του Ράδιο Πάντειον, μιλούν για το πως φαντάζονται το ραδιόφωνο της νέας εποχής.

 

 

 

Και από τις 3 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ ο Αθήνα 9.84 βγαίνει στην πόλη, και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου, για μια 5ωρη ζωντανή εκπομπή παρέα με προσωπικότητες που πέρασαν από τα μικρόφωνα του ραδιοσταθμού, είτε ως παραγωγοί είτε ως καλεσμένοι.

 

 

 

Τέλος, οι ακροατές του Αθήνα 9.84 θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά δώρα όπως τριήμερη διαμονή σε ξενοδοχείο στην Ερέτρια, γεύμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και γυαλιά ηλίου Versace και Rayban, δηλώνοντας συμμετοχή τηλεφωνικά στο 213 0909100.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Παρασκευή και σας περιμένουμε στο HIGH TV (01.00-02.00), μαζί με την Τ. Παναγιωτοπούλου, στα "Θρυλούμενα", για να μιλήσουμε για τα θέματα του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ...

 

 

 

-Το ΔΣ της ΕΡΤ ενέκρινε την εισήγηση του γενικού διευθυντή της ΕΡΤ3 Φίλιου Στάγκου για 16 νέα επεισόδια για το αθλητικό ντοκιμαντέρ «Βίλατζ Γιουνάιτεντ» από την εταιρεία An Sports and Media. Το κόστος παραγωγής που θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του 2024 δεν αναγράφεται στη «Διαύγεια»...

 

 

 

-Το ΔΣ της κρατικής τηλεόρασης ενέκρινε την απόκτηση του δικαιώματος προβολής από τα κανάλια της ΕΡΤ και ανάρτησης στο ERΤFlix 103 ξένων ταινιών και 11 ξένων σειρών μυθοπλασίας, σε συνεργασία με την Columbia Pictures...

 

 

 

-Η ΕΡΤ προχώρησε στην απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης και ανάρτησης, μέσω των καναλιών της και του ERTFlix, των παιδικών σειρών «Αστυνόμος Σαΐνης», «Λέο Ντα Βίντσι», «Topsi and Jimmy» και «Jenny’ s Magic Shop» από την εταιρεία Λευκή Αλεπού για δύο έτη...

 

 

 

-Λήγει στις 7 Ιουνίου η σύμβαση ανάμεσα στην ΕΡΤ και τη Nielsen. Η ΕΡΤ εμφανίζεται πρόθυμη να ανανεώσει τη συνεργασία της για το διάστημα του καλοκαιριού, ώστε να υπάρχουν στοιχεία τηλεθέασης για το Euro 2024 και τους Ολυμπιακούς του Παρισιού...

 

 

 

-Το «INFOWAR: Ιστορίες από το Gotham City», ένα από τα δημοφιλέστερα και παλαιότερα ελληνικά podcast, επιστρέφει με νέο επεισόδιο στην τηλεόραση του ATTICA TV. Στο έβδομο επεισόδιο με τίτλο «Δικαίωμα στη δροσιά» που θα μεταδοθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου τα μεσάνυχτα, ο Άρης Χατζηστεφάνου και ο Χρήστος Αβραμίδης μας πηγαίνουν πίσω στο χρόνο και στο «πρώτο κύμα» δροσιάς...

 

 

 

-Ο τρίτος κύκλος της βραβευμένης με Emmy®, πρωτότυπης, κωμικής σειράς, «The Bear», παραγωγής FX, έρχεται 17 Ιουλίου, στην Ελλάδα, αποκλειστικά στο Disney+ με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα ταυτόχρονα, την ημέρα της πρεμιέρας....

 

 

 

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κ. Στουρνάρας

 

kostourn@yahoo.com