ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 May, 2024 - 14:06

Categories: 

Ροντινέι: «Ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό, να εκμεταλλευτούμε τα στοιχεία που μας έφεραν εδώ!»

 

Ο Ολυμπιακός ως Οργανισμός ζει και αναπνέει για την 29η Μαίου. Την ημερομηνία, όπου συνδέεται χρονικά με την μεγαλύτερη ως τώρα ευρωπαϊκή πρόκληση της ιστορίας το κόντρα στην Φιορεντίνα…  Ποιος ξέρει, μέχρι την επόμενη!

Ο Ολυμπιακός έχει μία μάχη μπροστά του και θέλει να την κερδίσει, όπως δήλωσε ο Ροντινέι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού με τη Φιορεντίνα στο Conference League. «Είναι σημαντικό το γεγονός ότι έχουμε έναν έμπειρο προπονητή», παραδέχθηκε ο Βραζιλιάνος μπακ και τόνισε πως η ομάδα πρέπει να πάει με την ίδια προσέγγιση που είχε στα προηγούμενα ματς.

«Συμφωνώ με τον προπονητή μας. Δεν πρέπει να αλλάξουμε τίποτα, να κάνουμε τη δουλειά μας και να είμαστε προσηλωμένοι. Ξέρουμε πως είναι μία ιστορική στιγμή αλλά χρειάζεται μόνο να σκεφτόμαστε το πως θα προετοιμαστούμε καλά», ήταν η αρχική του τοποθέτηση σχετικά με τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν εκείνος και οι συμπαίκτες του στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τη στιγμή που ξεχωρίζει στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού στη διοργάνωση. «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω στιγμές έχουν όλες την ίδια αξία. Όλα τα ματς είναι σημαντικά γιατί όλα θέλουμε να τα κερδίζουμε. Έχουμε μια ακόμη μάχη μπροστά μας και θέλουμε να την κερδίσουμε», απάντησε.

Για τους πολλούς Αργεντινούς που έχουν οι «βιόλα», υποστήριξε: «Δεν έχει σημασία. Είμαι πάντα προετοιμασμένος να αντιμετωπίσω κάθε αντίπαλο από κάθε εθνικότητα. Παίζουμε 11 εναντίον 11. Το σημαντικό είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να απολαμβάνουμε τη στιγμή».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται κόπωση, καθώς φέτος έχει παίξει περισσότερα από 4 χιλιάδες λεπτά. «Δεν είμαι μικρός αλλά δεν έχει σημασία. Δεν έχουν σημασία οι αριθμοί. Δεν είμαι πια πολύ μικρός. Είμαι 32 ετών. Είμαστε μια οικογένεια και δεν έχει σημασία η εμπειρία και τα λεπτά που έχει αγωνιστεί κάποιος. Θέλω να βοηθάω την ομάδα όσο μπορώ καλύτερα», είπε.

Για την παρουσία του Μεντιλίμπαρ, ο οποίος είναι ένας αρκετά προπονητής, στον πάγκο του Ολυμπιακού, τόνισε: «Είναι σημαντικό το γεγονός ότι έχουμε έναν έμπειρο προπονητή. Όμως όλοι είμαστε εδώ γιατί το αξίζαμε. Όπως και εμείς έτσι και η Φιορεντίνα. Σε αυτή την στιγμή θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα στοιχεία που μας έφεραν εδώ. Και το γεγονός ότι έχουμε έναν προπονητή νικητή στον πάγκο μας».

 

Τέλος, ρωτήθηκε αν έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες από τη Φιορεντίνα: «Είμαι ένας παίκτης που βλέπω τους αντιπάλους. Έχω δει τα παιχνίδια της Φιορεντινα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια έχουμε φτάσει εδώ. Το ίδιο θα λένε και αυτοί για εμάς. Εμείς θα πάμε με τα όπλα μας σε αυτό το παιχνίδι και θα δούμε από το αποτέλεσμα αν ήμασταν προετοιμασμένοι για να γράψουμε ιστορία», είπε.