ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 May, 2024 - 17:13

Categories: 

Ροντινέι: «Ονειρευόμουν να κερδίσω ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο!»

 

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε όπως ήταν απόλυτο φυσιολογικό ο Ροντινέι μετά την κατάκτηση του Europa Conference League με τον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος μπακ, που ήρθε στο μεγάλο Λιμάνι τον Δεκέμβριο ρου 2022 με παρακαταθήκη δύο κατακτήσεις CopaLibertadores, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της UEFA, εκεί όπου ανέφερε πως από τότε που έφτασε στην Ελλάδα ονειρευόταν να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό Κύπελλο.

«Ονειρευόμουν να κερδίσω ένα ευρωπαϊκό κύπελλο από τότε που έφτασα στην Ελλάδα. Σκεφτόμουν ότι ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ότι μια μέρα θα ζούσα κάτι τέτοιο. Τους τελευταίους μήνες άρχισα να το πιστεύω ακόμη περισσότερο και το κάναμε. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στην οικογένειά μου, στους οπαδούς του Ολυμπιακού και σε όλο τον κόσμο. Ευχαριστώ τον Θεό που έζησα αυτή τη στιγμή», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Ροντινέι.

Ομάδα: