ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

12 January, 2025 - 21:08

Categories: 

Σαρωτική η Λειψία συνέτριψε τη Βέρντερ

Άνετο απόγευμα είχε η Λειψία κερδίζοντας με μεγάλη ευκολία τη Βέρντερ Βρέμης με το εμφατικό 4-2, ενώ ο Ντένιζ Ουντάβ χάρισε χαμόγελα στη Στουγκάρδη, καθώς όχι μόνο επέστρεψε από τον τραυματισμό του, αλλά σκόραρε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με την Άουγκσμπουργκ διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 για την 16η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι «ταύροι» ξεκίνησαν ιδανικά στην αναμέτρηση με τον Τσάβι Σίμονς να βρίσκει δίχτυα στο 24ο λεπτό με υπέροχο σουτ από τα όρια της περιοχής για το 1-0.

Βέβαια η Βέρνερ Βρέμης βρήκε γρήγορα απάντηση στο τέρμα του Ολλανδού, με τον Βάισερ να ισοφαρίζει γρήγορα στο 26ο λεπτό σε 1-1.

Ο Σίμονς όμως πήρε και πάλι το όπλο του κι στο 35’ μετά από μία υπέροχη ατομική ενέργεια εκτέλεσε για δεύτερη φορά τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Λειψία πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στην αναμέτρηση. Ο Σέσκο στο 47ο λεπτό με όμορφο τελείωμα πέτυχε το 3-1 βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη των «ταύρων».

Σε επίπεδα θριάμβου έφτασε η αναμέτρηση για τη Λειψία όταν στο 90’ ο Μπαουμγκάρντεν εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πάσα του Σίλβα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

 

Το μόνο που κατάφερε η Βέρντερ ήταν απλώς να μειώσει σε 4-2 στο 90+3’ με τον Μπούρκε να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Άουγκσμπουργκ και τη Στουτγκάρδη τη διαφορά έκανε ο Ντένιζ Ουντάβ με τον Γερμανό να επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από τις αρχές Νοεμβρίου όπου και τραυματίστηκε.

Ο Ουντάβ πέρασε ως αλλαγή στο 61’ και στο 65’ έκανε το 1-0 το οποίο έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή χαρίζοντας τη νίκη στη Στουργκάρδη με 1-0.