ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 April, 2024 - 11:37

Categories: 

Σαρωτική Μακάμπι διέλυσε την Μπασκόνια!

Σε... πάρτι μετέτρεψε το πρώτο play-in παιχνίδι στην ιστορία της Ευρωλίγκας η Μακάμπι!

Η «ομάδα του λαού» δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Μπασκόνια και τη διέλυσε 113-85, εξασφαλίζοντας την 7η θέση και το «ραντεβού» με τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR στα playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Υπενθυμίζουμε πως τα δύο πρώτα ματς του ΟΑΚΑ θα λάβουν χώρα στις 23 και 25 Απριλίου στις 20:30. Από την άλλη πλευρά, οι Βάσκοι θα παίξουν με τη Βίρτους Μπολόνια, που κέρδισε την Εφές στο άλλο play-in, την Παρασκευή (19/04) για την 8η θέση της κατάταξης.

Από το πρώτο δεκάλεπτο, οι Ισραηλινοί έδειξαν πως θα έκαναν «περίπατο». Η ομάδα του Οντέντ Κάτας ολοκλήρωσε το ματς με 19/36 τρίποντα κάνοντας ρεκόρ στην ιστορία της, ενώ είχε και τα δύο «αστέρια» της σε καλή μέρα. Ο Λορέντζο Μπράουν βρήκε τον... εαυτό του την κατάλληλη στιγμή πετυχαίνοντας 29 πόντους με 7/8 τρίποντα, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Γουέιντ Μπόλντγουιν μέτρησε 26 πόντους με 4/6 τρίποντα.

Από τους υπόλοιπους, ο Κόλσον είχε 14, ο Κλίβελαντ 11 και ο Ταμίρ Μπλατ 10 με 7 ασίστ. Από πλευράς Μπασκόνια, έπαιξε μόνος του ο Κόντι Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ, που μέτρησε 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ.