ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 June, 2024 - 19:10

Categories: 

Σαρωτική Ρουμανία «καθάρισε» την Ουκρανία!

Εντυπωσιακή Ρουμανία στην πρεμιέρα της για τον 5ο όμιλο του Euro 2024, επιβλήθηκε κατά κράτος (3-0) της Ουκρανίας και έκανε άλμα πρόκρισης στα νοκ-άουτ από την πρώτη αγωνιστική!

Η ομάδα του Εντουάρντ Ιορντανέσκου παρουσιάστηκε άκρως διψασμένη, αποτελεσματική και με άψογη αμυντική λειτουργία στην αναμέτρηση του Μονάχου, καταφέρνοντας πάρει την επιβλητική νίκη χάρη στα γκολ των Στάντσιου (29'), Ρασβάν Μάριν (53΄) και Ντράγκους (57'), μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Σεργκέι Ρεμπρόφ, η οποία ήταν «φλύαρη», με κατοχή αλλά χωρίς ουσία.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ρουμανίας σε τελική φάση Euro από το μακρινό 2000, όταν είχε επιβληθεί της Αγγλίας, ενώ η σημερινή ήταν η μόλις δεύτερη επικράτησή της στα 17 παιχνίδια της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την επόμενη αγωνιστική (22/6) θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο! Από την άλλη, η Ουκρανία μπήκε στο ματς σαν το φαβορί αλλά απογοήτευσε, και πλέον θα ψάξει την αντίδραση κόντρα στη Σλοβακία.