ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 August, 2024 - 20:35

Categories: 

Σπανούλης: «Όλα τα παιδιά έχουν τρομερή θέληση και συγκέντρωση!»

 

Αισιόδοξος για μια μεγάλη νίκη στον σημερινό αγώνα κόντρα στη Γερμανία (12:00, ΕΡΤ-1) όπου θα φέρει την πρόκριση στους ημιτελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης.Ο κόουτς της Εθνικής μπάσκετ, στις δηλώσεις του παραμονές του σπουδαίου προημιτελικού με τους παγκόσμιους πρωταθλητές, τόνισε ότι οι παίκτες του έχουν μεγάλο κίνητρο, ενώ δεν υπάρχει στο μυαλό τους η εκδίκηση για την ήττα με 107-96 στον προημιτελικό του Εurobasket 2022.

«Αυτό που θέλαμε, να αντιδράσουμε με την Αυστραλία και να παίξουμε ακόμα καλύτερα από τα δύο πρώτα ματς, το καταφέραμε. Είμαστε στις oκτώ καλύτερες ομάδες, παίζουμε με την παγκόσμια πρωταθλήτρια, τη Γερμανία. Υπάρχει ανυπομονησία. Όλα τα παιδιά έχουν τρομερή θέληση και συγκέντρωση. Είναι πανέτοιμοι να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν σε αυτόν τον σπουδαίο αγώνα.. Είμαστε πολύ έτοιμοι, γιατί ήμασταν σε έναν όμιλο που αντιμετωπίσαμε μόνο σπουδαίες ομάδες, που είναι πάντα στα μετάλλια.»

Ομάδα: