ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 April, 2024 - 23:50

Categories: 

Σπόραρ: «Μου αρέσει να παίζω με τον Φώτη Ιωαννίδη»

 

Ο Άντραζ Σπόραρ πέτυχε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη (0-2) και σχολίασε το παιχνίδι μετά τη λήξη του.

Αρχικά τόνισε την σημαντικότητα της νίκης του «τριφυλλιού», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου.

«Πράγματι ήταν ένα αργό και όμορφο γκολ. Μια σημαντική νίκη, αν θέλουμε το πρωτάθλημα πρέπει να κάνουμε μόνο νίκες. Ήταν μια απόφαση δευτερολέπτων, ο τερματοφύλακας πιθανώς να μην το περίμενε και έκανα το σουτ.

Δεν ξέρω να σας πω για το πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα. Έτσι πρέπει να παίζουμε. Είναι μία δύσκολη έδρα. Δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε στην αρχή. Κρατάω τη νίκη.

Πιστεύω πως δεν έχει σημασία το σύστημα που παίζουμε, σήμερα παίξαμε 3-5-2. Σημασία έχει να παίζουμε αυτό που κάνει τα πράγματα πιο επικίνδυνα για τον αντίπαλο. Όσον αφορά την ομάδα πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί και με τη μπάλα και χωρίς. Μου αρέσει να παίζω με τον Φώτη Ιωαννίδη, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης.

Το Κύπελλο είναι πολύ μακριά, έχουμε έξι τελικούς πρώτα. Θα παίξουμε ξανά με τον Άρη, τώρα κοιτάμε το ματς με τη Λαμία».

Ομάδα: