ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

25 September, 2024 - 18:52

Categories: 

Σταματάει να στέλνει παίκτες η Φενέρ στην Εθνική Τουρκίας όσο είναι προπονητής ο Αταμάν

Κόντρα Φενέρμπαχτσε με Αταμάν, έχει ξεσπάσει με χαμένη την εθνική Τουρκίας.

Η ομάδα της Ευρωλίγκας έκανε γνωστή την απόφασή της να σταματήσει να στέλνει παίκτες της στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όσο είναι στο τιμόνι του ο κόουτς του Παναθηναϊκού AKTOR.

Αιτία της συγκεκριμένης απόφασης αποτελεί η κίνηση του 58χρονου τεχνικού μετά το φινάλε του φιλικού Γαλατάσαραϊ-Παναθηναϊκός AKTOR. Συγκεκριμένα, ο Αταμάν ξεσήκωσε το κοινό στο «Σινάν Ερντέμ», δείχνοντας με τα χέρια του το 3-1, σκορ με το οποίο επικράτησε πριν από λίγες ημέρες η ποδοσφαιρική Γαλατάσαραϊ της Φενέρ! Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος έχει παραδεχθεί στο παρελθόν ότι είναι οπαδός της «τσιμπόμ», ζήτησε συγγνώμη μέσω σχετικής ανάρτησης.

Η Φενέρμπαχτσε δεν άργησε να πάρει θέση με τον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου να δηλώνει, Μπουράκ Κιζιλχά: «Κάναμε διαβουλεύσεις μεταξύ μας σχετικά με τη διχαστική, μεροληπτική και απεχθή συμπεριφορά αυτού του ατόμου, το όνομα του οποίου δεν ταιριάζει με την ταυτότητά του ως προπονητής της εθνικής ομάδας και του οποίου το όνομα δεν θέλω καν να αναφέρω. Συναντηθήκαμε με τους αρμόδιους.

Ίσως τότε η γενικότερη κοινότητά μας να ηρεμήσει λίγο. Θα κάνουμε τις σχετικές ενέργειες και θα προχωρήσουμε στις σχετικές ανακοινώσεις πολύ σύντομα».

Ακολούθως, υπήρξε ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε, η οποία γνωστοποιεί τη σχετική απόφασή της, αναφέροντας:

«Η κίνηση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών προς το κοινό από τις εξέδρες μετά τον αγώνα της ομάδας που προπονούσε στις 24 Σεπτεμβρίου 2024 είναι γνωστή σε όλους.

Η αποστολή αυτού του ατόμου είναι ξεκάθαρη με τον χαρακτήρα, τη στάση και το στυλ του και αυτό που έχει κάνει μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το κύρος και την ταυτότητά του ως Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Η εθνική είναι η ομάδα μας. Κάθε άτομο που είναι μέλος αυτής της ομάδας πρέπει να το γνωρίζει αυτήν την κατάσταση και να είναι υπεύθυνο για αυτήν.

Αυτή η ενέργεια αποτελεί μεγάλη ασέβεια προς τον σύλλογό μας, προς το κύρος του προπονητή της εθνικής ομάδας, ακόμη και προς τη χώρα μας, για χάρη μιας ομάδας.

Η συγγνώμη του προς την ομάδας μας αγνοείται...

Αυτό το άτομο ξεπέρασε τα όρια.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι αποφασίσαμε να μην στείλουμε αθλητές στην εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη θέση αυτή, η οποία απαιτεί «σεβασμό και αμεροληψία».

 

Ομάδα: