ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 February, 2024 - 15:42

Categories: 

Στην δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού ο Μαντί Καμαρά

Με την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού θα προπονείται πλέον ο Μαντί Καμαρά, μετά από απόφαση της διοίκησης της ομάδας για την συμπεριφορά που έχει επιδείξει ο ποδοσφαιριστής τις τελευταίες μέρες.

 

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος κεντρικός μέσος από την Γουινέα «είχε απαράδεκτη συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα καθυστερώντας συνεχώς σε μίτινγκ της ομάδας ενώ «ενοχλούσε» και αρκετούς παράγοντές της στους οποίους τόνιζε πως δεν θέλει να παίζει άλλο πλέον στην Ελλάδα».

 

Όπως αναφέρουν από τον Ολυμπιακό, η συμπεριφορά αυτή ξεκίνησε πριν το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και άρχισε να γίνεται εντονότερη μετά απ’ αυτό.

 

Επειδή «κανείς δεν μπορεί να είναι αδιάφορος ή να αργεί στις προπονήσεις και επειδή κανείς δεν μπορεί να βάζει το όνομά του πάνω από τον σύλλογο» όπως ανέφεραν από τον ΟΣΦΠ, ο Μαντί Καμαρά δεν θα είναι πλέον μέλος της πρώτης ομάδας των «ερυθρολεύκων».

 

Έτσι, θα υποβιβαστεί στην δεύτερη ομάδα, με την οποία θα προπονείται και θα αγωνίζεται (σ.σ. στη Β’ Εθνική).

 

Ο Καμαρά κλήθηκε και σε απολογία από την διοίκηση της ομάδας για την συμπεριφορά του.

Ομάδα: